Redactia.ro
Home » Monden » Gheorghe Turda a împlinit azi 75 de ani! Ce dorință arzătoare are: „Să fie ca soția mea, care nu mai este printre noi”

Gheorghe Turda a împlinit azi 75 de ani! Ce dorință arzătoare are: „Să fie ca soția mea, care nu mai este printre noi”

Gheorghe Turda a împlinit azi 75 de ani! Ce dorință arzătoare are: „Să fie ca soția mea, care nu mai este printre noi”

Gheorghe Turda a împlinit azi 75 de ani. Iată ce dorință arzătoare are pentru viitor!

Gheorghe Turda a împlinit azi 75 de ani!

Gheorghe Turda sărbătorește astăzi alături de familia lui. Îndrăgitul interpret de muzică populară a împlinit frumoasa vârstă de 75 de ani și recunoaște că se simte împlinit. Acesta a povestit că a celebrat cântându-le oamenilor!

„Sunt foarte bine, aseară am avut un spectacol la Sala Radio, unde a fost foarte bine, a fost multă lume și o atmosferă de vis. A fost pe scenă și nepoțelul meu de șapte ani, care este toboșar. De la Ovidiu Lipan Țăndărică a învățat meseria asta, dragul de el”, a declarat Gheorghe Turda pentru Click!

Ce dorință arzătoare are Gheorghe Turda

Gheorghe Turda a povestit public că este pregătit să înflorească pe plan sentimental după tragică pierdere a soției lui. Acesta își dorește alături de el o femeie care să aibă caracteristici și principii asemănătoare ei:

La vârsta mea de „18 ani” îmi doresc să fiu sănătos, să mă bucur de fetele mele, de ginerii mei, de viața pe care o am în prezent. Vreau de acum înainte să am timp și pentru mine, și pentru viața și liniștea mea. Îmi doresc să îmi refac viața personală, de ce nu? Dacă o să găsesc o persoană care să îmi placă o să fim împreună. Vreau ca femeia de lângă mine să fie ca soția mea, care nu mai este printre noi: o familistă convinsă, o mamă bună și o perfecționistă atunci când vinea vorba despre partea profesională”, a mai spus artistul pentru sursa citată.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: