Redactia.ro
Home » Știri » Ghinioanele se țin lanț pentru Culiță Sterp. Artistul a întâmpinat probleme serioase probleme serioase în aeroport

Ghinioanele se țin lanț pentru Culiță Sterp. Artistul a întâmpinat probleme serioase probleme serioase în aeroport

Culiță Sterp

Culiță Sterp, unul dintre cei mai apreciați artiști din România, cunoscut pentru numeroasele evenimente la care cântă atât în țară, cât și în străinătate, a avut parte de o experiență nefericită pe aeroportul din Londra.

Totul a început după ce Culiță Sterp a participat la o petrecere în Londra, unde a cântat pentru fanii săi. Fericit și mulțumit de eveniment, artistul s-a îndreptat spre aeroport pentru a se întoarce acasă. Însă, ce părea a fi o călătorie de rutină s-a transformat rapid într-o serie de evenimente neplăcute.

Culiță Sterp, probleme serioase în aeroport

Ajuns la aeroport cu puțin timp înainte de închiderea porților, Culiță Sterp a fost nevoit să își ia bagajul de mână, în loc să îl lase la cală. Această decizie s-a dovedit a fi costisitoare.

„Uitați-vă cum curg apele pe mine! Sunt în aeroport, să vă povestesc ce pățesc! Și ieri și astăzi, dacă n-am fugit, am zis că pierd avionul. Ieri am ajuns cu 20 de minute înainte să se închidă porțile și n-am mai avut timp să mă duc să dau bagajul la cală și am zis să-l iau cu mine.

Mi-au aruncat parfum de 150 de mililitri(…), cumpărat din Spania. Mi-am luat niște deodorante din aeroport, toate trei mi le-au aruncat și parfumul, 500 de euro s-au dus. Asta a fost în Londra, ieri”, a povestit Culiță, pe rețelele de socializare.

Problemele nu s-au oprit aici pentru artist

În încercarea de a face bagajul să încapă în compartimentul de mână, Culiță a încercat să rupă roțile trolerului. Acest gest a atras atenția personalului de securitate, care a devenit suspicios. În plus, artistul avea la el o sumă considerabilă de bani, reprezentând plata pentru concertul din Londra. Această situație a escaladat rapid, angajații aeroportului solicitând intervenția Poliției și a ofițerilor de la Imigrări.

După ce a primit în cele din urmă aprobarea de a urca în avion, Culiță Sterp a aflat că zborul său avea o întârziere de trei ore.

„Alta problemă! ”Nu-ți încape bagajul în tăvița asta. Nu poți să-l iei cu tine”. Am dat acolo să rup roțile, dacă rupeam roțile încăpea la fix. Când au văzut că vreau să rup roțile au zis: ”Hai, te las să-l iei, dar ce mai ai în bagaj?”.

”Pai mai am și niște bani”. ”Câți bani ai cash?”. Aveam banii de la cântare. ”Cum? Atâta cash?! Nu se poate! De unde ai banii ăștia?”. Imigrări, să sune la Imigrări, să vină Poliția. Zic: ”Domnule, în 20 de minute pleacă avionul”.

”Nu, stai puțin, că trebuie să vină Poliția, că ai prea mulți bani cash la tine și nu te putem lăsa să treci cu banii ăștia”. ”Domnule, i-am luat de la cântare. Cum voiai să-i iau? Uitați-vă cine sunt!”.I-am arătat pe YouTube. Se uita la mine, a sunat la Imigrări. Am așteptat 5 minute, am mai stat un pic, ăia nu veneau. Mi-au dat pașaportul, m-am dus. Când am ajuns la poartă, avionul avea întârziere 3 ore”, a mai povestit artistul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: