Redactia.ro
Home » Știri » Geanina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV

Geanina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV

Anca Dumitra și soțul ei, Manfred Spendier, sunt în culmea fericirii, deoarece vor deveni părinți pentru prima dată! Actrița celebră, cunoscută mai ales pentru rolul său în serialul „Las Fierbinți” unde interpretează personajul Geaninuța, a împărtășit vestea cea mare cu fanii săi pe rețelele de socializare. Pe contul său de Instagram, Anca a postat câteva imagini adorabile în care își etalează cu mândrie burtica de gravidă, însoțite de un mesaj emoționant în care a exprimat bucuria ei că visul de a deveni mamă devine realitate.

Mesajul special transmis de actriță

Cu ocazia acestei frumoase surprize, Anca Dumitra și Manfred Spendier au primit o avalanșă de urări și mesaje pline de afecțiune din partea prietenilor și fanilor lor. Timp de un an, Anca și Manfred au trecut printr-o călătorie minunată, încununată acum de vestea dulce a sarcinii. Căsătoria lor, petrecută acum un an, a fost un eveniment de poveste, care a adunat în jurul lor atenția și susținerea celor dragi.

„Într-o lume magică, unde visele devin realitate”, a scris Anca Dumitra,  pe Instagram.

Cel mai probabil, actrița va lua o pauză de la filmările serialului „Las Fierbinți”.

E căsătorită cu un străin

Deși este discretă în ceea ce privește viața sa personală, Anca Dumitra a făcut un pas curajos în împărtășirea acestei bucurii cu lumea. Împreună cu Manfred, ea a ales să împărtășească această mare binecuvântare, bucurându-se de fiecare moment al acestei etape minunate a vieții lor.

Chiar și așa, cu ceva timp în urmă, Anca Dumitra dezvăluia că a întâmpinat câteva dificultăți în organizarea cununiei sale, deoarece soțul ei nu este cetățean român.

„A fost o adevărată aventură până în ultima zi, pe 16 decembrie. Atunci când ești cetățean străin și vrei să te căsătorești cu o româncă, există anumite proceduri care trebuie urmate cu strictețe. Cu fiecare zi care trecea, apăreau noi cerințe și documente necesare, însă în cele din urmă totul s-a aranjat. Această dată va rămâne în memoria noastră. După ce am depus actele, timp de 14 zile a trebuit să completăm și să prezentăm câte un document în fiecare zi. Am fost chiar puțin îngrijorați la un moment dat, ne-am gândit că poate aceste întârzieri sunt semne că ceva nu este în regulă”, a povestit actrița în cadrul emisiunii lui Măruță.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: