Redactia.ro
Home » Sport » Gică Hagi mai dă o lovitură! Unde-l transferă pe Marius Leca

Gică Hagi mai dă o lovitură! Unde-l transferă pe Marius Leca

Gică Hagi mai dă o lovitură

Gică Hagi mai dă o lovitură. A mai primit o ofertă de la un club mare din Europa, pentru Marius Leca.

Fundașul central de doar 19 ani, ar putea ajunge în Premier League, fiind urmărit de cei de la Leicester City, fosta campioană a Angliei. În acest moment Leca este cotat la 50.000 de euro potrivit transfermarkt.de și ar fi fost urmărit de scouteri la meciul din Supercupa României.

”Leca era central, ca mine, dar l-am băgat pe dreapta şi va deveni unul dintre cei mai buni laterali…A zis că idolul lui este Răzvan Marin. Probabil a fost emoţionat. Idolul lui trebuie să fie Iovan”, spunea Hagi.

Cine este Marius Leca!

Marius Leca este un produs al Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi. Jucătorul este din Ovidiu. La numai 19 ani, are în palmares alături de echipa de seniori a FC Viitorului două trofee: Cupa și Supercupa României, ambele câștigate în sezonul 2018-19. Leca a jucat în Supercupă doar 17 minute, iar anul trecut a prins un singur meci în Liga I. Cu echipa de U19 a constănțenilor a mai luat Liga Elitelor și Supercupa României. Dacă transferul se va realiza atunci Marius Leca va fi coleg cu Alexandru Pașcanu.

“Regele” a dat lovitura la transferuri

În această vară, Hagi a mai transferat un jucător în Anglia. Tudor Băluță a ajuns la Brighton. Mijlocașul de 19 ani a primit un salariu de 45.000 de euro pe lună și 80.000 de euro la semnătură. Clubul lui Gheorghe Hagi a încasat din acest transfer aproximativ 3 milioane de euro, pentru jucătorul cotat în acel moment la peste 4 milioane de euro. În urmă cu o săptămână, Viitorul a mai făcut un transfer de excepție. Ianis Hagi a ajuns în Belgia la Genk.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini