Redactia.ro
Home » Sport » Gică Hagi s-a înfuriat şi cere despăgubiri! Ce clauză a încălcat Genk

Gică Hagi s-a înfuriat şi cere despăgubiri! Ce clauză a încălcat Genk

Gică Hagi s-a înfuriat şi cere despăgubiri

Gică Hagi s-a înfuriat şi cere despăgubiri! Cei de la Genk au încălcat o clauză contractuală, după ce au dezvăluit, că transferul lui Ianis Hagi, de la Viitorul, a costat doar patru milioane de euro, jumătate din suma anunţată de presa belgiană.

Cel care a făcut aceste dezvăluiri a fost chiar Dimitri de Conde, directorul sportiv al lui Genk.

„Avem o clauză în contract, atunci să plătească!”, a declarat Hagi după meciul de la Ploieşti.

Presa din Italia a reacţionat rapid. Mai ales că Fiorentina trebuie să încaseze 30% din suma de transfer.

„Fiorentina, ce farsa din vanzarea lui Ianis Hagi la Genk. Suma pe care o primeşte acum Fiorentina scade considerabil”, au scris cei de la Calcionews24.com.

Viitorul a refuzat o ofertă de trei ori mai mare

Atunci când s-a decis unde să plece Iansi Hagi, oficialii clubului au declarat că aveau oferte mult mai bune. Se pare că, Spartak Moscova a oferit de trei ori mai mult pentru român. Adică 12 mlioane de euro.

„Aţi ţinut minte ce v-am zis despre transferul lui Ianis? Că am ales varianta cu banii cei mai puţini. Şi eu, şi Ianis! N-am ales banii. Am avut şi una medie, dar şi una foarte mare, dar am luat-o pe cea mai mică”, a mai declarat managerul tehnic al Viitorului.

Oferte au mai fost şi de la Barcelona sau Manchester City. Ianis Hagi a semnat cu Genk în urmă cu aproape o săptămână, un contract valabil 5 sezoane.

Loading...