Redactia.ro
Home » Știri » Gigi Becali, afirmații surprinzătoare despre conflictul din Israel: „E în avantajul nostru, miliardele sunt la ei”

Gigi Becali, afirmații surprinzătoare despre conflictul din Israel: „E în avantajul nostru, miliardele sunt la ei”

Gigi Becali a trecut de la costume scumpe la trening cu cruce. Cât costă hainele patronului FCSB

Omul de afaceri Gigi Becali susține că războiul declanșat de Hamas în Israel ar putea aduce beneficii țării noastre. Latifundiarul crede că refugiații ar putea alege să investească în România, considerată una dintre cele mai sigure țări pentru ei.

Gigi Becali a făcut declarații cel puțin neașteptate despre conflictul din Israel. Finanțatorul FCSB susține că orice conflict militar global ar putea avea potențiale avantaje pentru România, atât în fotbal, cât și în domeniul economic. Iată detaliile!

Gigi Becali crede că războiul din Israel este benefic României

Patronul FCSB susține că situația conflictuală din Israel, aflat în starea de război în urma atacului organizației paramilitare palestiniene Hamas, poate aduce beneficii României. Gigi Becali este de părere că orice conflict are potențialul de a aduce avantaje țării noastre, întrucât consideră că războiul poate avea un impact pozitiv atât în fotbal, cât și din punct de vedere economic pentru români.

„Evenimentele din Israel… Excluzând faptul că mor oamenii și nu e bine, orice război e în avantajul nostru, al românilor. Și la fotbal, și economic. Nu o să aibă chef de fotbal. Iar economic, sunt 500.000 de evrei care o să vină în România. Le e frică. Au bani, au aia… O să cumpere case. Dar nu va dura mult. Evreii conduc lumea și tu te pui să îi ataci pe ei? Le ataci copiii pe acolo? Îi lasă și maximum 5 luni îi va spulbera. Se va alege praful de Fâșia Gaza! Așa văd eu. Nu ai cum să te ei. O să-i spulbere. Miliardele sunt la ei. Conduc lumea! Cum să te iei cu ăia? E ca și cum m-aș bate eu cu Manchester City.

Și de pandemie v-am zis că e în avantajul nostru. Uite, acum luăm 80 de milioane de euro din PNNR. Și războiul din Ucraina… Au venit americanii, baze americane, au investit bani. Războiul din Israel la fel…Vin aici, se mută aici, vor investi aici. Unde altundeva să vină? Nu există țară mai sigură ca România”, a declarat Gigi Becali, potrivit fanatik.ro.

Gigi Becali, soluție pentru șoferii aflați sub influența substanțelor halucinogene

Gigi Becali a dezvoltat o soluție și pentru șoferii aflați sub influența substanțelor halucinogene. Milionarul din Pipera are în vedere propunerea unei legi menite să oprească fenomenul care a dus deja la pierderea a numeroase vieți omenești.

„O să rezolvăm și treaba cu drogurile că o să fac eu o lege. Când drogatul este la volan între 3 ani și 10 ani de pușcărie sigur. Nu că mai aduce judecător. Ești la volan drogat? Trei ani de pușcărie și 10 ani nu mai ai carnet. O să vedeți, le punem la noi la punct”, a mai declarat Gigi Becali pentru sursa citată.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: