Redactia.ro
Home » Monden » Gigi Becali este un tată mândru! Două dintre fiicele sale, implicate în afaceri imobiliare

Gigi Becali este un tată mândru! Două dintre fiicele sale, implicate în afaceri imobiliare

GALERIE FOTO (2)

Gigi Becali este un tată mândru de fiicele lui! Fiica cea mare a patronului, Teodora construiește apartamente pe terenul pe care l-a primit la nuntă, de la tatăl său, iar mai nou fiica mijlocie, de doar 26 de ani, Alexandra, a dat și ea lovitura în lumea afacerilor, câștigând sume mari de bani, de pe urma implicării sale în lumea imobiliarelor.  Iată ce planuri de viitor are!

Gigi Becali, un tată mândru

Patronul FCSB are trei fete, iar două dintre ele sunt foarte implicate în afacerile imobiliare. Cea mai nouă surpriză a patronului a fost momentul în care fiica mijlocie, pe nume Alexandra, a moștenit interesul pentru lumea afacerilor. Alexandra s-a lansat în domeniul imobiliarelor. Aceasta vinde mai multe apartamente de lux aflate în zona de nord a Bucureștiului, din care se câștigă sume impresionante. Momentan, Alexandra supraveghează și construcția unor blocuri, ce vor fi date spre vânzare la finele anului 2023, conform Click!.

Gigi Becali, despre proiectele imobiliare

Gigi Becali a mărturisit mai demult faptul că este mândru de fiica sa și că multe persoane au dat deja avansul pentru a-și asigura o locuință în blocurile vândute de către aceasta:

„Am început proiecte imobiliare și cu prima fată și cu a doua. Ne vom extinde foarte mult, vom face case și blocuri de sute de milioane de euro. Aveam planul ăsta mai de demult, dar acum piața a crescut, e cerere multă, ofertă nu prea e și atunci, dacă tot e, am zis hai să ne apucăm să facem.

Eu am firma „Becali Imobiliare” prin care se vând apartamentele, răspund în fața oamenilor că tot ce se vinde este în regulă, nu-i păcălește nimeni”, povestea Gigi Becali, potrivit aceleași surse. 

Sursa foto: Click!

Gigi Becali, despre modul în care și-a educat fiicele

Gigi Becali a mărturisit că și-a lăsat fetele destul de libere, însă a avut de la ele o singură rugăminte, să meargă la biserică:

„Eu mi-am lăsat fetele libere, le-am dat o educație, le-am spus biserica e biserică. Mă rog la Maica Domnului să-mi ajute fetele. Am vrut să am gineri frumoși și mă bucur că am ginere frumos. Singurul lucru care a contat și l-am spus: băi, să întrebați, crezi în Dumnezeu? Că pe celelalte le ducem noi, ca familie, dar vezi dacă crede, că dacă nu crede, pe ăla nu poți să-l mai îndrepți.
În rest le-am lăsat libere să-și aleagă ceea ce vor ele.”, a declarat Gigi Becali pentru Theo Show.

 

Sursa foto: Click!
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: