Redactia.ro
Home » Monden » Gigi Becali, gest de omenie în Ajunul Crăciunului! Afaceristul nu a uitat de cei sărmani nici când avea bolidul de lux avariat

Gigi Becali, gest de omenie în Ajunul Crăciunului! Afaceristul nu a uitat de cei sărmani nici când avea bolidul de lux avariat

GALERIE FOTO (3)

Gigi Becali este cunoscut pentru bunătatea și omenia pe care o afișează față de cei aflați în nevoie. Latifundiarul a făcut un gest de omenie în Ajunul Crăciunului, chiar dacă și el se afla în impas și a rămas cu bolidul de lux avariat.

Gigi Becali, gest de omenie în Ajunul Crăciunului

Gigi Becali este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri din România. Latifundiarul din Pipera este cunoscut pentru gesturile umanitare pe care le-a făcut de-a lungul timpului, dar și pentru interviurile șocante cu care a intrat în atenția publicului.

Patronul clubului de fotbal FCSB este cunoscut pentru stilul de viață luxos pe care îl duce, fiind proprietarul unui palat învelit în foițe de aur, unde locuiește alături de familia sa. Latifundiarul din Pipera este înconjurat de lux și opulență. Însă, în ciuda imaginii de risipitor care aruncă cu banii, Gigi Becali este cunoscut pentru sufletul mare pe care îl are. Latifundiarul vine în ajutorul celor nevoiași ori de câte ori are ocazia și nu ezită să facă acest lucru în public. Donațiile sale pentru asociațiile umanitare ajung la sume colosale. În fiecare an, mai ales în preajma sărbătorilor, Gigi Becali face tot posibilul pentru a le face zilele mai fericite celor mai puțin norocoși.

Paparazzi Spynews l-au surprins  pe Gigi Becali, în Ajunul Crăciunului, la o bancă din București, semn că nici măcar de sărbători nu uită de afaceri. Pe de altă parte, se pare că regulile sanitare nu s-au aplicat și pentru faimosul afacerist, deoarece acesta a intrat în clădire fără să țină cont de masca de protecție.

Afaceristul nu a întors privirea atunci când o familie nevoiașă i-a cerut ajutorul. Deși avea treburi de rezolvat în oraș, afaceristul nu a ezitat și a oferit bani oamenilor aflați în nevoie. Grăbit și mereu pe fugă, latifundiarul a ridicat un pachet din sediul băncii, după care s-a urcat în bolidul său de lux, care era într-o stare destul de degradată. Finalul anului nu l-a prins pe afacerist într-o stare tocmai bună, astfel încât bolidul său de lux care valorează câteva sute de mii de euro a suferit avarii semnificative.

 

Gigi Becali se retrage din viața publică

Gigi Becali a luat o decizie care i-a surprins pe toți cei care îl admiră. Latifundiarul din Pipera a ales să se retragă din viața publică, chiar dacă echipa sa a revenit pe primul loc în clasament. Potrivit apropiaților acestuia, Gigi Becali ar vrea să se retragă din viața publică pentru a se dedica tot mai mult bisericii. Mai mult, latifundiarul nu își mai dorește să organizeze petreceri fastuoase  și extravagante, așa cum făcea cu mulți ani în urmă. Omul de afaceri a anunțat deja că va face Crăciunul și Revelionul în biserică, iar familia sa a fost deja anunțată cu privire la acest lucru. Apropiații acestuia susțin că latifundiarul dorește să se retragă în liniște la o mănăstire. Mai mult, este cunoscut faptul că latifundiarul a donat o sumă impresionantă de bani la Schitul Pătrunasa, din comuna Bărbătești, județul Vâlcea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: