Redactia.ro
Home » Sport » Gigi Becali i-a dat o avere unui nevoiaș. Latifundiarul din Pipera a fost profund impresionat

Gigi Becali i-a dat o avere unui nevoiaș. Latifundiarul din Pipera a fost profund impresionat

Gigi Becali i-a dat o avere unui nevoiaș

Gigi Becali i-a dat o avere unui nevoiaș. Latifundiarul este cunoscut pentru actele sale de caritate. Gigi Becali a dezvăluit o întâmplare care l-a impresionat profund. Președintele FCSB a povestit că a scos o sumă mare de bani din buzunar și i-a dat-o unui nevoiaș.

Gigi Becali i-a dat o avere unui nevoiaș. Latifundiarul din Pipera a fost profund impresionat

Gigi Becali este cunoscut pentru actele sale de caritate. Latifundiarul din Pipera nu ezită să ajute oamenii nevoiași. Becali a oferit bani, case și alte bunuri materiale multor persoane care aveau nevoie de ajutor. În urmă cu ceva timp, președintele FCSB a povestit o întâmplare care l-a impresionat. Milionarul a văzut o căruță cu un măgăruș și nu a stat pe gânduri. Gigi Becali s-a declarat impresionat de bărbatul care se afla în căruță și i-a dat 2.800 de lei, oprind 200 de lei.

”Odată, plecam la mare și avem 3.000 de lei, erau bani mulți, pe vremea lui Ceaușeșcu. Și am văzut o căruță, cu un om și cu un măgăruș. Era amărât. Am oprit mașina, am ținut eu 200 și i-am dat lui 2800.M-am dus la Constanța și m-am împrumutat de la niște prieteni. Vezi cum este milostenia? Dragostea nu are unitate de măsură. Nu e ceva care poate fi măsurat”, a spus Gigi Becali, într-un interviu acordat pentru Trinitas.

Gigi Becali a donat 45.000 de euro din conturi

Gigi Becali este unul dintre cei mai cunoscuți afaceristi din România. Latifundiarul din Pipera a făcut declarații surprinzătoare când a fost întrebat ce avere are. Becali a oferit un interviu pentru jurnaliștii americani de la The New York Times. Afaceristul se consideră mai bogat chiar și decât Bill Gates, cel care are o avere estimată la 130 miliarde de dolari. „Eu am dat un interviu la New York Times. Și au venit aici și m-au întrebat… le-am spus că sunt cel mai bogat din lume. Ce Bill Gates, ce Rockefeller? Eu sunt cel mai bogat! Păi dacă nu mai avem nevoie… că mă gândesc la moarte.Bill Gates nu ai văzut că încă mai vrea? Înseamnă că nu e cel mai bogat. Eu nu mai vreau, nu mai am nevoie de mai mult. Eu nu mai am nevoie!„, a dezvăluit Gigi Becali.

Dacă este apelat pe stradă de un om al străzii, Becali ajută imediat. Într-o zi, acesta a discutat cu un trecător și i-a oferit pe geam o bancnotă de 200 de lei, după care bărbatul sărman a plecat fericit.
Într-o altă zi, latifundiarul i-a oferit unui bărbat fără un picior o sumă de bani. Patronul FCSB-ului a scos din buzunar suma de 200 de lei și i-a dat-o bărbatului cu dizabilități.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: