Redactia.ro
Home » Monden » Gina Pistol a reușit să-i nemulțumescă chiar și pe cei mai înfocați fani: «Tu, frumoasa frumoaselor, vrei să stai acasă?»

Gina Pistol a reușit să-i nemulțumescă chiar și pe cei mai înfocați fani: «Tu, frumoasa frumoaselor, vrei să stai acasă?»

gina pistol emilia

Gina Pistol este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare din România, așadar nu este de mirare că decizia sa de a se retrage de pe micile ecrane pentru a se dedica familiei și creșterii fiicei nu a fost pe placul tuturor. Bunica Emilia, cunoscută pe TikTok pentru părerile vehemente pe care le are nu s-a abținut și a avut de transmis un mesaj dur Ginei Pistol. Iată despre ce este vorba!

Gina Pistol renunță la televiziune de dragul fiicei sale

De când a devenit mamă, Gina Pistol și-a concentrat toată atenția și efortul asupra fiicei sale, micuța Josephine. Ea a luat decizia de a renunța la cariera sa în televiziune pentru a se dedica în totalitate rolului de mamă, ceea ce a adus tristețe unui număr considerabil de fani.

Motivația sa a fost atunci să nu piardă niciun moment prețios alături de fiica sa și să nu rămână cu regretul că a lipsit din cele mai memorabile experiențe din viața copilului său. Această veste a fost primită cu un amestec de tristețe de către comunitatea online, unii dintre fanii ei fiind chiar dezamăgiți de această hotărâre a lui Gina Pistol.

Una dintre susținătoarele fostei prezentatoare TV, o bunică cunoscută pe TikTok sub numele de Emilia, și-a exprimat opinia cu privire la decizia Ginei Pistol de a pierde anii prețioși în care ar putea să-și construiască o carieră fabuloasă, alegând să rămână acasă cu fiica sa.

„Mesaj pentru Gina Pistol. Am citit pe Facebook că Gina Pistol și-a luat rămas bun de la fanii ei și că dorește să nu mai lucreze în televiziune. Un fan i-a scris pe Instagram, eu nu am Instagram, dar a fost publicat pe Facebook, că: „În locul tău va veni altcineva și va spune că este foarte bună și va spune că e mai frumoasă ca tine, și tu vrei să rămâi acasă.

Ai soacră, ai mamă, ai bani să plătești o femeie de încredere să aibă grijă de copilul tău. Copilul va crește odată cu cariera ta. Nu renunțați, fetelor, la carieră. Nu renunțați, fetelor, oricât de mult vă iubește bărbatul, oricât de mulți bani vă dă. În viață, situațiile se mai schimbă, nu sunt bătute în cuie. Fiți independente financiar, 2 lei dacă îi aveți în buzunar, sunt ai voștri și nu dați socoteală cum îi cheltuiți, doar dacă sunteți chiar toante”, a fost o parte din mesajul bunicii Emilia.

Bunica Emilia, nemulțumită din cauza deciziei Ginei Pistol de a se retrage din televiziune

Emilia consideră că Gina ar putea să obțină sprijin din partea familiei sale sau chiar să angajeze o bonă de încredere pentru a putea să continue să se dezvolte din punct de vedere profesional. De altfel, doamna Emilia a avut un sfat pentru toate tinerele. Pensionara a subliniat că este foarte imporant ca femeile să fie independente financiar și să nu ajungă să depindă de sprijinul altcuiva din acest punct de vedere.

„Aveți grijă de independența voastră financiară. V-am spus, în viață lucrurile nu sunt bătute în cuie, ele se schimbă. Tu, frumoasa frumoaselor, vrei să stai acasă?”, a concluzionat bunica Emilia.

Gina Pistol și Smiley au fost la un pas de despărțire

La începutul relației, Gina simțea că Smiley nu îi poate oferi stabilitatea emoțională de care avea nevoie. Artistul era foarte mult timp plecat de acasă întrucât trebuia să lucreze în studio sau să susțină concerte prin țară. Gina susține că, odată cu trecerea timpului, a învățat să fie mai răbdătoare și mai înțelegătoare față de ceea ce prespune viața de artist…adică multe ore departe de familie!

„Au fost momente la început când îmi venea să mă duc mâncând pământul, tocmai pentru că trebuie să ai multă răbdare cu Andrei. Lipsea mult de acasă și trebuia să înțeleg și partea asta a lui, dar ceva în mine îmi spunea doar învață să ai răbdare. Iar acum când mă uit la fiica mea, când o iau în brațe și mă uit în ochii ei înțeleg de ce a trebuit să am răbdare. Eu sunt mai vulcanică așa… să nu zic nebună”, a declarat Gina Pistol.

Sursă foto: wowbiz

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: