Redactia.ro
Home » Monden » Gina Pistol rupe tăcerea despre divorț. Clipe grele la doar șase ani: „Nu prea am vorbit despre asta, nici cu ai mei nu am vorbit, nici cu mama”

Gina Pistol rupe tăcerea despre divorț. Clipe grele la doar șase ani: „Nu prea am vorbit despre asta, nici cu ai mei nu am vorbit, nici cu mama”

Gina Pistol a vorbit despre divorțul părinților săi.

Gina Pistol, cunoscută publicului din România atât pentru cariera sa în televiziune cât și pentru participările în diverse proiecte media, a vorbit deschis și sincer despre o perioadă dureroasă din viața sa: divorțul părinților și impactul profund pe care l-a avut asupra sa. În cadrul unui dialog emoționant cu Mihai Morar, la podcast-ul acestuia, vedeta a împărtășit detalii despre traumele din copilărie și modul în care acestea și-au pus amprenta asupra relațiilor sale ulterioare.

Traumele suferite de Gina Pistol în copilărie

La vârsta de doar șase ani, Gina a fost martora separării părinților săi, un moment care a declanșat în ea sentimente intense de nesiguranță, teamă de abandon și singurătate. Procesul de custodie a fost, potrivit declarațiilor sale, unul dintre cele mai dificile aspecte, fiind nevoită să locuiască temporar cu o persoană străină, în lipsa unei explicații clare despre ceea ce se întâmpla în jurul ei. Lipsa de suport emoțional și comunicare inadecvată din partea adulților au accentuat sentimentul de izolare și confuzie pe care Gina l-a resimțit în acele momente.

„M-aș reîntoarce la mine, copil fiind. Pentru că au fost momente în viața mea când… ai mei se despărțiseră. Nu prea am vorbit despre asta, nici cu ai mei nu am vorbit, nici cu mama. Tata se judecase cu mama pentru custodia mea și m-a dus cumva la o doamnă, nu știu cine e femeia aceea, înțeleg că între timp a și decedat, și nu mi-a explicat nimeni ce mi se întâmplă atunci. M-am simțit singură, m-am simțit a nimănui. Nu a venit nimeni să îmi spună, mie, copilului, «Băi, părinții tăi se judecă, e ceva normal, dar nu înseamnă că nu ești iubită». Femeia aceea era puțin agresivă. Mama nu m-a bătut niciodată, cred că o singură palmă mi-a dat. Dar femeia aia era puțin agresivă, pentru că ea, la rândul ei, avea niște probleme. Atunci da, m-aș întoarce la mine copil și m-aș îmbrățișa. Atât. Ăla ar fi singurul moment”, a declarat Gina Pistol la podcast-ul lui Mihai Morar.

Gina Pistol și-a dorit dintotdeauna o familie

Această experiență a avut efecte de lungă durată asupra vieții adulte a Ginei, influențând relația cu tatăl său, care, după divorț, a devenit aproape inexistentă. Cu toate acestea, Gina a subliniat importanța renunțării la orgolii în cazul divorțurilor, pentru a proteja binele celor mai vulnerabili – copiii. Vedeta a împărtășit și dorința profundă de a avea o familie, evidențiind valoarea pe care o acordă acestui aspect al vieții sale.

„Cea mai mare greşeală pe care o fac părinţii când divorţează este că nu renunţă la orgolii. Pentru mine, cuvântul „tată” nu înseamnă nimic. Tata ne-a iubit mult pe mine şi pe fratele meu. După divorţ, s-a mai rupt de noi. S-a recăsătorit şi are doi băieţi. Pentru mine, familia e ceva frumos. Îmi doresc mult lucrul acesta”, a mai spus Gina Pistol.

Dialogul deschis al Ginei Pistol despre experiențele sale din copilărie oferă o perspectivă valoroasă asupra impactului pe care divorțul părinților îl poate avea asupra copiilor și subliniază necesitatea unei abordări pline de empatie și înțelegere din partea adulților. Prin împărtășirea propriei sale povești, Gina oferă un mesaj de speranță și vindecare pentru toți cei care au trecut prin experiențe similare, reamintind importanța sprijinului emoțional și a comunicării deschise în momentele de cumpănă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: