Redactia.ro
Home » Știri » Ginerele s-a îndrăgostit de soacră și a făcut orice pentru a se căsători cu ea! Povestea de necrezut a Brendei și a lui Clive

Ginerele s-a îndrăgostit de soacră și a făcut orice pentru a se căsători cu ea! Povestea de necrezut a Brendei și a lui Clive

GALERIE FOTO (2) brenda si clive

Încurcate sunt căile dragostei, însă povestea de iubire a acestui cuplu întrece orice limită a imaginației. Brenda și Clive au luptat împotriva tuturor pentru a fi împreună, deși înainte de a fi soț și soție au fost….ginere și soacră!

Clive s-a îndrăgostit iremediabil de soacra sa

Brenda și Clive sunt originari din Marea Britanie, iar între ei a fost dragoste la prima vedere, deși multă vreme ambii au încercat să-și ignore sentimentele pentru a nu-i răni pe cei dragi. Cei doi amorezi sunt împreună de mai bine de 30 de ani, iar povestea lor promite să-i uimească chiar și pe cei mai cinici dintre noi.

Înainte de deveni partenerul de viață al Brendei, Clive a fost căsătorit timp de opt ani cu fiica acesteia, Irene. Între ei certurile începuseră să devină din ce în ce mai dese, iar în anul 1985 au deci să pornească pe drumuri separate. Irene habar nu avea ce surpriză de proporții avea să-i pregătească bărbatul pe care îl iubise.

clive si brenda
Clive și Brenda sunt împreună de peste trei decenii

La patru ani de la divorțul lui Clive de fiica sa, Brenda a început să se vadă, pe ascuns, cu bărbatul. Ambii au realizat că între ei există mai mult decât o prietenie și au decis să dea o șansă iubirii lor, conștienți fiind că nu se vor bucura, totuși, de sprijinul familiei. În anul 1997, Brenda și Clive au devenit soț și soție. Așa cum era de așteptat, fiica Brendei nu a dorit să participe la ceremonie.

Peripețiile nu s-au oprit aici. La doar câteva zile de la mariaj, Clive a fost arestat din pricina unei legi care nu permitea astfel de căsătorii. Abia după 13 ani, amorezii au putut să se considere, în mod oficial, soți, după ce o instanță a decis că interzicerea unor astfel de mariaje nu reprezintă nimic altceva decât încălcarea drepturilor fundamentale ale omului.

Clive se declară fermecat de soacra care i-a devenit, între timp, soție

Nimeni nu dădea șanse de reușită relației lor, însă Clive și Brenda au demonstrat că iubirea lor este mai puternică decât orice obstacol exterior. Clive este de părere că între el și Brenda există o legătură magică pe care nimeni nu ar putea să o explice în cuvinte.

Oamenii credeau că nu vom rezista împreună, dar suntem mai puternici ca niciodată. Suntem împreună 24/7 și există o magie între noi”, mărturisea Clive.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: