Redactia.ro
Home » Știri » Google a picat! Au fost afectate toate serviciile, inclusiv Youtube

Google a picat! Au fost afectate toate serviciile, inclusiv Youtube

GALERIE FOTO (4)

Google a înregistrat mari probleme cu serviciile, luni, 14 decembrie. Aparent, problemele au afectat atât serviciul video Youtube, cât și  alte servicii, precum Gmail, Google Drive. Însă, motorul de căutare funcționează ca întotdeauna. 

 

Google a picat

În cursul zilei de azi, mai multe persoane au avut probleme cu serviciile gigantului american. Servicile oferite de rețea nu au mai putut fi accesate în jurul orei 14.00, ora României.

Și Youtube a picat. Serviciul cel mai utilizat de video nu a mai fi putut utilizat. Cea mai afectată regiune a  fost Franța, Olanda, Belgia, dar și Marea Britanie. Problemele au fost sesizate și în România.

Utilizatorii au primit mesaje carea rată că serviciile oferite de Google nu mai funcționează. Printre serviciile afectate se numără și Gmail.

Utilizatorilor Gmail li se afișează erori de tipul „We’re sorry but your account is temporarily unavailable”. Youtube anunță, de asemenea, că „Something went wrong”.

„Suntem conștienți de o problemă cu serviciile Google care afectează majoritatea utilizatorilor. Utilizatorii afectați nu pot accesa serviciile Google. Vom furniza o actualizare până la 14/12/2020 14:12 cu detalii despre momentul în care ne așteptăm să rezolvăm problema. Vă rugăm să rețineți că acest timp este estimativ și se poate modifica”, este mesajul care apare în dreptul tuturor serviciilor Goggle afectate. Mesajul este postat pe pagina unde compania americană anunță eventuale defecțiuni.

Poblemele au început în jurul orei 12.00 GMT, conform DownDetector aplicația care înregistrează raportările utilizatorilor din întreaga lume. Aplicația însîși a avut probleme.

54% dintre utilizatorii din întreaga lume spun că nu pot accesa serviciul video Youtube, 42% au spus că nu mai pot urmări  videoclipuri, iar alți 3% au spus că nu se mai pot loga.

La serviciile Gmail, 75% nu se pot loga, 15% spun că nu pot accesa siteul și 8% că nu primesc mesaje.

Utilizatorii serviciilor semnalizează disfuncții și ale aplicațiilor de comunicații Discord, Spotify și multe altele.

Știre în curs de actualizare

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini