Redactia.ro
Home » Știri » Google îți șterge contul! Ce trebuie să faci dacă ești vizat

Google îți șterge contul! Ce trebuie să faci dacă ești vizat

Cum poți câștiga 5 milioane de dolari de la Google? Ce condiții trebuie să îndeplinești 

Google îți șterge contul! Ce trebuie să faci dacă ești vizat, Iată detaliile!

Cui îi șterge Google contul? Cine e vizat

Google începe să șteargă conturile inactivate de cel puțin doi ani, într-un efort de îmbunătățire a confidențialității și de reducere a costurilor. Utilizatorii vor primi un avertisment prin e-mail și vor avea 60 de zile pentru a se conecta înainte ca conturile să fie dezactivate definitiv. Gigantul tech va începe să șteargă conturile începând cu decembrie 2023.

Toate serviciile Google vor fi dezactivate și ștergere

Este important să știi că toate serviciile Google asociate contului, precum Gmail, Drive, Docs, YouTube, Google Photos, Meet și Calendar, vor fi afectate de dezactivate și ștergere. Cu toate acestea, conturile de muncă sau de școală vor fi scutite de la acest proces.

Motivul declarat de Google pentru această măsură poate fi interpretat și ca o modalitate de a reduce costurile. Pe lângă acest aspect, conturile abandonate sunt mai vulnerabile la atacurile cibernetice, deoarece sunt de zece ori mai puțin probabil să aibă autentificare cu doi factori configurată.

Cum te asiguri că nu ți se șterge contul

Pentru a preveni ștergerea contului, este recomandat să te loghezi cel puțin o dată la câteva luni. De asemenea, asigură-te că ai configurată autentificarea cu doi factori pentru a-ți proteja contul în mod eficient. Dacă primești un avertisment de la Google cu privire la dezactivarea contului tău inactiv, nu ignora mesajul și încearcă să te conectezi în termenul stabilit. Acest lucru îți va oferi aproximativ patru luni de la primirea notificării pentru a te asigura că nu ți se șterge contul.

Este important să fii conștient de această politică a Google și să acționezi în consecință pentru a-ți păstra contul activ și pentru a evita pierderea datelor sau a accesului la serviciile oferite de Google.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: