Redactia.ro
Home » Monden » Grațiela Duban a găsit poze cu Andreea Mantea goală, în laptopul soțului. Nimeni nu s-ar fi așteptat la o asemenea reacție

Grațiela Duban a găsit poze cu Andreea Mantea goală, în laptopul soțului. Nimeni nu s-ar fi așteptat la o asemenea reacție

Grațiela Duban a făcut dezvăluiri senzaționale despre soțul ei, Andrei Duban. Prezentatoarea TV a fost prezentă în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a vorbit despre căsnicia ei, dezvăluind anumite lucruri, care i-au dat de gândit la un moment dat. Nimeni nu s-ar fi așteptat la astfel de mărturisiri făcute de vedetă.

Grațiela Duban a găsit poze cu Andreea Mantea goală, în laptopului soțului

Grațiela Duban a dat cărțile pe față și a vorbit pe larg despre căsnicia ei cu Andrei Duban, dezvăluind astfel tot felul de secrete. Prezentatoarea de televiziune este foarte sinceră din fire și ori de câte ori are ocazia, aceasta spune tot ce are ”pe suflet”. Așadar, printre altele, Grațiela a mărturisit că a găsit, acum mulți ani, în laptopul soțului ei, poze cu Andreea Mantea goală.

”Când l-am cunoscut pe Andrei, m-am uitat în laptopul lui și am văzut o poză cu ea goală, era înainte de Mitrea. Am fost în Amsterdam pe Red Street, ne uitam la vitrine, i-am dat 50 de euro și i-am spus: du-te, mă, să te faci de râs și la alea. Nu a șters poza, dar nu mai are laptopul”, a spus Grațiela Duban, în emisiunea ”La Măruță”.

Grațiela Duban a răspuns la provocarea anului

Vedeta este foarte deschisă atunci când vine vorba de umor. Grațiela a acceptat o provocare senzațională și a spus ce fel de soție este potrivită pentru Andrei Duban. Bineînțeles, în cazul în care ei doi nu ar fi împreună.

Nu face față la Andreea bănică, e prea focoasă. Andreea Marin nu s-ar potrivi cu el. Mereu îmi zice că defectul ei că pare așa că e un pic falsă. Cu Raicu, un pic așa, să simtă și el gustul. Nu îi plac fetele triste. Cu Lesko? Hai, de 10 ori și gata! Andreea Bănică e mic copil pe lângă Anna Lesko. Singurul defect al Antoniei este Alex Velea. Cred că ar fi gelos. Eu am știut cum să îl iau și să rezolv această problemă.

La Bianca Drăgușanu scârțâie treaba. Nu are atâția bani ca să o întrețină. Hai o lună, cu credit. Iulia Albu… nu. Nu l-ar lăsa să își vadă copilul, în caz de divorț. La Lora… I-ar plăcea foarte tare posteriorul ei. L-aș vedea căsătorit cu ea. Pe Mădălina Ghenea aș primi-o și acum în familia noastră, cu brațele deschise. Mihaela Rădulescu, nu. La fel ca la Adelina Pestrițu, prea multe relații la televizor. El are niște probleme cu carburatorul. Cu cât îl folosești mai rar, cu atât mai bine”, a dezvăluit, cu umor, soția lui Andrei Duban, conform fanatik.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: