Redactia.ro
Home » Știri » Halucinant ce s-a întâmplat într-un liceu din Buzău. Tânăra a intrat în clasă și s-a dus glonț la bancă, iar elevii au sunat imediat la 112

Halucinant ce s-a întâmplat într-un liceu din Buzău. Tânăra a intrat în clasă și s-a dus glonț la bancă, iar elevii au sunat imediat la 112

GALERIE FOTO (2) Sursa: I.Bunila/ Adevarul

Incident halucinant la Colegiul Economic din Buzău, unde o tânără care nu avea nicio legătură cu liceul a reușit să intre în școală fără să fie oprită de nimeni. Mai mult, chiar a intrat într-o sală de clasă și s-a așezat într-o bancă, printre elevii care au rămas uluiți de apariția ei. Nu a spus cine este și ce caută, așadar a fost chemată imediat Poliția.

Tânăra din Buzău a intrat în clasa în care nimeni nu o cunoștea chiar într-o pauză. Elevii au rămas uimiți când au văzut-o că se așează într-o bancă din mijlocul clasei. Se pare că fata era într-o stare gravă. Nimeni nu s-a putut înțelege cu ea, fiind incoerentă.

Halucinant ce s-a întâmplat într-un liceu din Buzău. Tânăra a intrat în clasă și s-a dus glonț la bancă, elevii au sunat imediat la 112

Din cele povestite, tânăra a mers glonț în mijlocul clasei și s-a așezat într-o bancă. Conducerea școlii a alertat imediat Serviciul de Ambulanță.

Un echipaj medical a sosit de urgență și, cu greu, a preluat-o pe tânără și a transportat-o la Unitatea de Primire Urgențe.

“A reușit să treacă de pază, a intrat în prima sală de la prima intrare. S-a așezat în bancă, probabil din pricina stării de rău. Elevii au sesizat incidentul. Am anunțat  asistenta care a chemat salvarea și au dus-o la spital. Problema mea este că Poliția Locală nu și-a făcut treaba. Trebuia oprită tânăra, se vedea că nu e elevă, se vedea că nu este în regulă.

Mâine dimineață o să înștiințez conducerea Poliției Locale să ia măsuri, fie să-i instruiască mai bine, fie să- i schimbe. Trebuie să fim în siguranță”, a declarat directorul Colegiului Economic, Geta Burducea, pentru Sansanews.ro.

Cine este tânăra care a intrat în liceul din Buzău

În urma incidentului de la Colegiul Economic din Buzău, tânăra a ajuns la spital, fiind dusă la investigații la Unitatea de Primiri Urgențe Buzău.

Din ultimele informații, tânăra care a intrat în liceul din Buzău a fost internată în spital. Se pare că tânăra este din Bădeni, Breaza și are 26 de ani. De menționat este că aceasta este cunoscută cu probleme de sănătate. Există informații că a fost internată la Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Săpoca.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: