Redactia.ro
Home » Știri » Hidroelectrica, anunț despre facturile românilor. Ce se întâmplă de săptămâna viitoare

Hidroelectrica, anunț despre facturile românilor. Ce se întâmplă de săptămâna viitoare

Anunț important pentru clienții Hidroelectrica! Perioada în care poți transmite indexul în luna octombrie 2023

Hidroelectrica a făcut un anunț despre facturile românilor. Iată despre ce este vorba și ce anume o să se întâmple de săptămâna viitoare.

Hidroelectrica, anunț despre facturile românilor. Ce se întâmplă de săptămâna viitoare

Hidroelectrica a anunțat ce o să se întâmple cu facturile românilor la energie pe luna decembrie 2022. Se estimează că majoritatea clienților vor intra în posesia facturilor cel mai probabil săptămâna viitoare.

„Este o lună (mai 2023 – n.r.) în care s-au produs modificări legislative ale căror prevederi presupun update de soft, e vorba de implementarea prevederilor legii nr. 357/2022. Estimăm că de săptămâna viitoare am putea începe emiterea facturilor pentru luna decembrie”, a declarat Bogdan Buciu, consilier al președintelui directoratului Hidroelectrica, la Antena 3 CNN.

Hidroelectrica a anunțat relativ recent că românii care au primit facturi mari la energia electrică și nu își permit să le achite au posibilitatea de a le plăti în rate. Tot ce trebuie să facă este să trimită o cerere pe la adresa de email esalonari@hidroelectrica.ro sau să o depună în format fizic la sediile sucursalelor Hidroelectrica precum și la sediul central, iar plata va fi eșalonată în maximum şase rate lunare. Facturile Hidroelectrica pot fi plătite într-un interval destul de larg, de 45 de zile în cazul clienților casnici, respectiv de 30 de zile în cazul consumatorilor non-casnici, perioade pentru care nu sunt percepute penalități.

Hidroelectrica este cel mai mare producător de energie electrică al ţării şi cea mai profitabilă companie din portofoliul statului român. Compania a încheiat primul semestru din 2022 cu venituri de 4,7 mld. lei, în creştere cu 48% faţă de aceeaşi perioadă din 2021 în timp ce profitul net s-a majorat cu 56% la 2,6 mld. lei. Astfel, compania a avut o marjă de profitabilitate de 55%, potrivit zf.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: