Redactia.ro
Home » Monden » Horia Brenciu și-a emoționat fanii cu aceste cuvinte dedicate soției sale: “Ea mă face să râd, să oftez, să sar în sus… “

Horia Brenciu și-a emoționat fanii cu aceste cuvinte dedicate soției sale: “Ea mă face să râd, să oftez, să sar în sus… “

Soția lui Horia Brenciu, Alice Dumitrescu, a împlinit de curând frumoasa vârstă de 53 de ani. Cum era de așteptat, artistul a ținut să împărtășească acest moment special cu toții faniii săi.

De mai bine de 15 ani, Horia Brenciu și Alice Dumitrescu formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Au o familie frumoasă, pe măsura iubirii pe care și-o poartă de atâta vreme.

Așa că de ziua soției sale, Horia Brenciu i-a făcut cea mai emoționantă declarație de dragoste în fața tuturor!

Horia Brenciu și-a emoționat fanii cu aceste cuvinte dedicate soției sale: “Ea mă face să râd, să oftez, să sar în sus… “

“Fata blondă din dreapta e Alice, partenera mea de viață. Ea mă face să râd, să oftez, să sar în sus de bucurie si tot ea mă pune cu picioarele pe pământ, atunci când mintea mea o ia razna. Impreună creștem 4 copii, o sumedenie de pisici si cine stie ce ne mai aduce viitorul…  Ah, să nu uit… Azi e ziua ei. La mulți ani, iubita mea!”, este mesajul lui Horia Brenciu pentru so’ia sa, Alice Dumitrescu.

Chiar dacă cei doi s-au cunoscut în urmă cu zeci de ani, abia în 2006 s-au decis să formeze un cuplu.

„Ne-am cunoscut în TVR, cu sute de ani în urmă. Am făcut paşi multi până să devenim un cuplu. Şi unul, şi celălalt. Alice mi-a fost producător de trei ori, la TVR în 1999, la Naţional TV în 2004 şi la Pro TV în 2006.

Ultima experienţa ne-a apropiat şi mai mult. Chiar dacă au existat perioade mai puţin bune, le-am depăşit cu zâmbete, cu înţelegere, cu generozitate şi multă iubire”, a mărturisit Horia Brenciu, într-un interviu cu ceva vreme în urmă.

Alice Dumitrescu, despre cum l-a cunoscut pe Horia Brenciu

”Pe Horia l-am cunoscut în 1995, la TVR. Eram cu fiică-mea (Andreea) şi l-am rugat să-i ţină o predică (e punctul lui forte) în legătură cu rosul unghiilor. N-a ajutat la nimic, însă ne-a impresionat pe amândouă puterea lui de convingere.

L-am iubit din prima clipă, dar eu, fiind muuult mai mare decât el, nu am luat în calcul o altfel de relaţie. Mă uitam la el şi nu-mi venea să cred cât de energetic, pozitiv, minunat este. Mă surprind şi acum gândind acelaşi lucru”, a declarat Alice Dumitrescu într-un interviu pentru revista Femeia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini