Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 16 noiembrie 2019 – O zodie are probleme de sănătate grave

Horoscop 16 noiembrie 2019 – O zodie are probleme de sănătate grave

Horoscop 16 noiembrie 2019 - O zodie are probleme de sănătate grave

Horoscop 16 noiembrie 2019 – Zodiile care vor avea noroc pe plan sentimental și financiar

Citește horoscopul de azi pentru a afla ce ți-au rezervat zodiile.

Berbec – Horoscop 16 noiembrie 2019

Nativii acestei zodii vor fi tentați de una sau mai multe provocări. Și asta pentru că li se vor promite satisfacții, bucurii ale simțurilor, ale trupului și ale sufletului. Sunteți într-o formă fizică excelentă.

Taur

Sunteți lipsit de chef de muncă. Ceea ce reprezintă un dezavantaj pentru cei care au proiecte de finalizat în acest weekend. Pe plan financiar se întrevăd sume mai mari de bani decât cele pe care le-ați așteptat. Poate este un bonus pentru munca depusă.

Gemeni

Trebuie să aveți grijă cum gestionați banii. Se pare că niște datorii vă încurcă planurile pe care doriți să le faceți pentru luna ce urmează.

Rac – Horoscop 16 noiembrie 2019

Munca depusă în ultimii ani a devenit recunoscută de firme importante. Astfel, puteți primi o propunere interesantă de colaborare pe viitor care vă va aduce atât satisfacție pe plan financial, cât și profesional.

Leu

Este o perioadă destul de grea pentru nativii acestei zodii. Oboseala își spune cuvântul. Lipsa poftei de mâncare, mobilizarea greoaie, durerile articulare vă împiedică din a vă duce la îndeplinire planurile.

Fecioară

Traversați o perioadă în care încercați să vă testați persoanele din jurul vostru. Limitări la reguli de bun simț. Și asta pentru că ideeile celor din jur vă tulbură concentrarea pe ideile proprii.

Balanță – Horoscop 16 noiembrie 2019

Scoateți în evidență fiecare neregulă. Nu vreți să lăsați deloc garda jos și reproșați tuturor. Ar fi bine să vă temperați comportamentul.

Scorpion

Preocupări legate de studii pentru persoanele tinere. Pentru cei ce au un job care implică tehnologia, ați putea fi solicitat pe un nou proiect extra.

Săgetător – Horoscop 16 noiembrie 2019

Pentru săgetători se întrevăd probleme financiare. Limitări bănești pe termen scurt sau incapacitate de a spori statutul financiar din cauza blocării unor proiecte.

Capricorn

Sunteți riguros în relațiile cu cei din jur: în relațiile parteneriale, în viața de cuplu, în afaceri, în negocieri. Veți fi obligat să luați măsuri cu privire la o sumă de bani pe care trebuia să o încasați de mult.

Vărsător

Axa celor două case ale sănătății va fi solicitată pe direcția sistemului digestiv. Vorbim de boli cornice. În peisajul cu care unii deja s-au obișnuit, poate interveni oboseala, plictiseala, epuizarea fizică. Vărsătorii preferă un mod de viață protectiv față de stres și solicitările fizice intense.

Pești – Horoscop 16 noiembrie 2019

Trăiți emoții provocate de o relație sentimentală. Moment intens din punct de vedere afectiv, care le va fi util celor care au nevoie de acest surplus de trăire interioară transfigurată artistic.

Loading...