Redactia.ro
Home » Știri » Horoscop 2 februarie 2023: Racii se simt neînțeleși de către cei dragi

Horoscop 2 februarie 2023: Racii se simt neînțeleși de către cei dragi

horoscop

Iată ce rezervă astrele fiecărui nativ din zodiac pentru ziua de 2 februarie 2023!

Horoscop 2 febuarie 2023 – Berbec

Ziua va debuta cu o energie veselă, dragă Berbec, pe măsură ce Luna își încheie călătoria prin Săgetătorul înflăcărat și prin a noua ta casă solară. În timp ce aceste vibrații te-ar putea inspira să răspândești puțină bucurie la birou, te vei simți mai serios odată ce după-amiaza va veni și Luna își va face loc în responsabilul Capricorn, încurajându-te să îți iei responsabilitățile mai în serios. Între timp, o opoziție dură între Venus și Pluton te-ar putea face să te închizi emoțional sau să te răzbuni, mai ales dacă te simțit suprasolicitat.

Horoscop 2 februarie 2023 – Taur

S-ar putea să te simți ca și cum prietenii sau colegii tăi se descarcă emoțional pe tine în această dimineață, dragă Taur, pe măsură ce Luna își termină călătoria prin Săgetător și prin a opta ta casă solară, ceea ce îi poate determina pe alții să împărtășească detalii intime despre viața lor. Deși energia celor din jurul tău s-ar putea simți copleșitoare la început, vei avea o șansă de a te împământeni și de a-ți găsi pacea în această după-amiază, când Luna intră în Capricorn și în centrul spiritual al hărții tale. Vibrațiile bune vor continua să curgă pe măsură ce Soarele din Leu îi dă un sărut lui Chiron, ajutându-te să găsești iluminarea emoțională prin meditație sau introspecție.

Horoscop 2 februarie 2023 – Gemeni

O conexiune dură între Saturn cel stoic și Marte cel pasional ar putea să te facă să te simți tăcut și închis astăzi, dragă Gemeni, amenințând să dea peste cap ceea ce altfel ar putea fi o zi spectaculoasă. Din fericire, un mare trigon înflăcărat între Soare, Lună și Chiron te poate ajuta să te scoți din această stare de rău după-amiază, deși va trebui să-ți deschizi inima, ceea ce ar putea include să te confesezi prietenilor tăi despre orice problemă care te-a chinuit. Între timp, o conexiune de bun augur între Neptun eteric și dulcele Venus va aduce o vibrație de susținere, oferindu-ți o șansă de a lăsa garda jos.

Horoscop 2 februarie 2023 – Rac

Problemele din cadrul relațiilor tale profesionale s-ar putea manifesta astăzi, dragă Rac, deoarece Marte pasional continuă să se confrunte cu Saturn restrictiv. Este posibil să începi să te întrebi cine este cu adevărat de partea ta, mai ales dacă ideile tale sau capacitatea ta de a merge mai departe sunt blocate de cineva cu mai multă influență. Din fericire, vei avea ocazia să te reconectezi cu frumusețea și grația odată ce după-amiaza se va ivi și Luna va intra în Capricorn și în a șaptea ta casă solară. Din păcate, o opoziție dură între Venus și Pluton ar putea să te facă să te simți suprasolicitat și insuficient odihnit.

Horoscop 2 februarie 2023 – Leu

Ziua ta se anunță a fi una binecuvântată, dragă Leu, deoarece Soarele împarte o conexiune dulce cu asteroidul vindecător, Chiron. Acest schimb ceresc va activa sectorul din harta ta care guvernează spiritualitatea, ceea ce înseamnă că sprijinul de dincolo de văzduh va fi din belșug. Nu vă fie teamă să cereți un pic de ajutor din partea celuilalt, chiar dacă aceste dorințe vi se par un pic prostești sau superficiale. Vei observa o creștere a eficienței tale pe măsură ce după-amiaza se instalează și Luna își face loc în Capricornul hotărât. Aceste vibrații sunt perfecte pentru a te pune la punct la serviciu, pe măsură ce tai rapid fiecare element de pe lista de lucruri de făcut.

Horoscop 2 februarie 2023 – Fecioară

Vei avea ocazia să îți depășești temerile și anxietățile astăzi, dragă Fecioară, deoarece Soarele Leului formează o conexiune utilă cu asteroidul vindecător, Chiron. Folosește acest climat cosmic ca motivație pentru a înfrunta orice conversații incomode sau muncă personală pe care le-ai evitat, deoarece universul îți susține calea spre transformare și evoluție. Între timp, Luna își croiește drum în Capricorn în această după-amiază, inspirându-te să îmbrățișezi cea mai autentică versiune a ta. Nu te teme să te descarci și să te distrezi, mai ales dacă a trecut ceva timp de când nu te-ai mai aventurat cu cei mai apropiați tovarăși.

Horoscop 2 februarie 2023 – Balanță

Nu-ți fie teamă să apelezi la cei dragi pentru reasigurare astăzi, dragă Balanță, deoarece Soarele Leului împarte o conexiune dulce cu asteroidul vindecător, Chiron. Acest climat cosmic îți va reaminti de importanța iubirii atât la nivel romantic, cât și platonic, așa că asigură-te că îi sărbătorești pe toți companionii tăi. Din păcate, o opoziție dură între Venus și Pluton ar putea strica aceste vibrații dulci, mai ales dacă te blochezi din punct de vedere emoțional. Încearcă să fii atent la faptul că trebuie să lași garda jos, astfel încât să nu ratezi nicio oportunitate de schimburi semnificative sau de sprijin emoțional.

Horoscop 2 februarie 2023 – Scorpion

Lucrând cu perseverență pentru a-ți atinge obiectivele îți va crește încrederea, starea de spirit și sentimentul de sine astăzi, dragă Scorpionule, deoarece Soarele Leului se conectează cu asteroidul vindecător, Chiron. Acest climat cosmic te va ajuta să te simți confortabil cu ritmul traiectoriei tale actuale, dar numai dacă găsești modalități de a rămâne ocupat și productiv. Concentrarea și claritatea ta mentală vor beneficia de un impuls în această după-amiază, când Luna intră în Capricorn și în a treia ta casă solară. Din nefericire, o opoziție dură între Venus și Pluton ar putea tulbura vibrația, mai ales dacă a trecut ceva timp de când nu ți-ai mai alocat timp pentru spiritualitate și iubire de sine.

Horoscop 2 februarie 2023 – Săgetător

S-ar putea să te simți un pic grăbit în prima parte a zilei, dragă Săgetătorule, pe măsură ce Luna își încheie călătoria prin semnul tău. Acest climat cosmic te va inspira să profiți la maximum de dimineață, încadrând cât mai multe pe lista de lucruri de făcut, deși ar trebui să eviți să te copleșești. Din fericire, vei avea șansa de a încetini și de a-ți trage sufletul atunci când după-amiaza se apropie și Luna își croiește drum spre Capricornul împământenit. Folosiți această energie ca o scuză pentru a face o pauză și a îmbrățișa luxul, deoarece universul vă încurajează să vă răsfățați simțurile și să vă bucurați de puțină relaxare.

Horoscop 2 februarie 2023 – Capricorn

S-ar putea să te simți un pic suprastimulat și în mintea ta în această dimineață, dragă Capricorn, deoarece Luna își încheie călătoria prin Săgetător și sectorul din harta ta care guvernează subconștientul. Nu te simți vinovat dacă stai liniștit și te miști în ritmul tău acum, mai ales dacă ai multe de rezolvat pe plan intern. Din fericire, te vei simți mult mai revigorat și ca tine însăți pe măsură ce după-amiaza începe să apară și Luna își face loc în semnul tău! Plasarea luminării îți va ridica aura în zilele următoare, ajutându-te să îți recapeți controlul asupra minții, corpului și sufletului.

Horoscop 2 februarie 2023 – Vărsător

Universul îți va cere să împărtășești ceea ce ai în inimă astăzi, dragă Vărsătorule, deoarece Soarele Leului formează o conexiune dulce cu asteroidul vindecător, Chiron. Aceste vibrații sunt deosebit de propice pentru a discuta despre situații romantice sau conexiuni apropiate, așa că nu te teme să-ți spui adevărul. Emoțiile tale se vor simți mai profunde pe măsură ce după-amiaza se apropie și Luna intră în Capricorn și în a douăsprezecea ta casă solară. Din nefericire, o opoziție dură între Venus și Pluton ar putea să te facă să te închizi, mai ales dacă nutrești temeri din trecut.

Horoscop 2 februarie 2023 – Pești

O energie caldă și stabilizatoare te va găsi astăzi, dragă Pești, deoarece Soarele din Leu se conectează cu asteroidul vindecător, Chiron. Aceste vibrații îți vor reaminti valoarea și respectul de sine, mai ales când vine vorba de situația ta financiară și de etica muncii. Nu te teme să ceri o mărire de salariu dacă ți se cuvine una, mai ales dacă poți sublinia modul în care mergi mai presus de așteptări la birou. Din păcate, o opoziție dură între Venus și Pluton ar putea stârni gelozie în cercul tău social, așa că ar fi bine să fii atent cu cine împărtășești informații în acest moment.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: