Redactia.ro
Home » Știri » Horoscop 2 iulie 2022. Gemenii se simt foarte curajoși, iar Racii vor primi niște bani

Horoscop 2 iulie 2022. Gemenii se simt foarte curajoși, iar Racii vor primi niște bani

Horoscop 2 iulie 2022. Iată ce prevăd astrologii pentru ziua de 2 iulie 2022 pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 2 iulie 2022 – Berbec

Ca niciodată, o să simți nevoia să câștigi mai mulți bani, ca să poți să îți faci toate poftele. Vrei să pleci în concedii, în vacanțe, în locuri unde nu ai mai fost niciodată. Pe plan personal, lucrurile sunt în armonie, e multă liniște și pace în viața ta. Ești fericit lângă omul cu care ești și simți că e posibil să-ți fi găsit jumătatea.

Horoscop 2 iulie 2022 – Taur

S-ar putea să apară niște dureri de spate, așa că n-ar fi rău să programezi o vizită la un medic. Încearcă să eviți activitățile fizice solicitante în această zi. Dacă vrei să ieși totuși să te vezi cu prietenii, o să fii ca un magnet pentru ei, o să râdeți și o să vă simțiți bine. Una peste alta, va fi o zi bună pentru tine.

Horoscop 2 iulie 2022 – Gemeni

Simți că ți se face un dor imens de partenerul tău și vrei să străbați mări și oceane ca să fii lângă el. Ai un imbold despre care nu te-ai fi gândit vreodată că ar putea să apară și te simți foarte curajos. Fă tot ce îți trece prin minte! E ocazia perfectă să arăți că poți să faci multe dacă îți propui.

Horoscop 2 iulie 2022 – Rac

Racii vor avea parte de lucruri bune azi, vor primi complimente, iar la serviciu vor fi lăudați. De când așteptau să se întâmple lucrul acesta! Ați muncit foarte mult, așa că trebuie să fiți și răsplătiți, nu? E posibil să primiți un bonus de la job sau niște bani de la cineva drag. Să îi puneți la ciorap, să nu vă grăbiți să îi cheltuiți, totuși. Sunt vremuri grele.

Horoscop 2 iulie 2022 – Leu

Așa e viața, cu bune și cu rele, așa că exact așa va arăta și ziua ta. Leii sunt însă foarte puternici și nu se lasă intimidați de un cer plin cu nori. La figurat, desigur. Trebuie însă să înveți să îți controlezi unele ieșiri, nu e vorba numai despre tine în acest Univers. Nu întotdeauna. Dacă te superi, nu te arunca să bei un pahar cu vin pentru că asta nu o să îți aducă nicio rezolvare.

Horoscop 2 iulie 2022 – Fecioară

O zi cu multe dileme și nu știi dacă vrei să ieși în oraș cu prietenii sau să rămâi acasă să faci curățenie. Ce a fost mai întâi, oul sau găina? La întrebarea asta o să te tot gândești. Dacă ai putea, ai scoate această zi din calendar, parcă niciodată nu ai fost așa, fără niciun chef. Încearcă să nu iei nicio decizie importantă astăzi, vor veni și zile mai bune.

Horoscop 2 iulie 2022 – Balanță

O să te simți fără energie, de parcă ți-ai pierdut busola. Încearcă să comunci mai bine cu partenerul de viață și asta o să te facă să te simți puțin mai bine. Totuși, nu te arunca să arunci bani în stânga și în dreapta, pentru că nu e o idee bună. O să ieși mai mult în pierdere. Vacanța mult așteptată? Să mai aștepte puțin!

Horoscop 2 iulie 2022 – Scorpion

Te-ai entuziasmat cu ceva și asta nu ți-a făcut bine. Las-o mai moale. Încearcă să gândești înainte să vorbești și mai bine stai acasă decât să ieși în oraș, pentru că se va ivi o ceartă cu unul dintre prieteni și asta o să îți strice tot weekend-ul.

Horoscop 2 iulie 2022 – Săgetător

Un prieten o să îți facă un mare compliment și pentru tine este suficient ca să ai o zi grozavă. Cu iubitul/ iubita o să ai un weekend nemaipomenit, vă apropiați foarte mult, și e posibil să apară o călătorie undeva peste granițe. E tot ce îți dorești, de când aștepți o plecare undeva!

Horoscop 2 iulie 2022 – Capricorn

E posibil să auzi niște vești minunate, după o perioadă care nu a fost tocmai veselă pentru tine. Ori o să primești o mărire de salariu, ori s-ar putea să afli că vei deveni părinte. Pe plan profesional, soarele o să iasă și pe strada ta: o să avansezi în grad sau vei primi un bonus foarte mare.

Horoscop 2 iulie 2022 – Vărsător

O să te cerți cu cineva, iar asta nu o să îți dea pace vreme îndelungată. Mai bine ar fi să stai departe de conflicte pentru că o să te simți foarte dezamăgit după acest scandal. Nici copiii tăi nu sunt prea ascultători, iar asta îți dă bătăi de cap și mai mari.

Horoscop 2 iulie 2022 – Pești

E o zi cu mult stres. Ai de muncă și acasă, și la serviciu. Apar situații neprevăzute cărora simți că nu le poți face față deloc. Totodată, o să vezi că dacă nu ești atent la cum comunici, cuvintele tale o să facă rău partenerului de viață. Iar cuvintele, știm cu toții, fac mai mult rău decât orice. Nu se șterg niciodată.

 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro