Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 21 martie 2020. Intrarea în Zodia Berbec aduce beneficii pentru Raci și Scorpioni

Horoscop 21 martie 2020. Intrarea în Zodia Berbec aduce beneficii pentru Raci și Scorpioni

Horoscop 21 martie 2020. Intrarea în Zodia Berbec aduce beneficii pentru Raci și Scorpioni

Horoscop 21 martie pentru toate zodiile. În data de 21 martie, intrăm în zodia Berbec. Evenimentul astrologic aduce și beneficii, dar și supărări pentru acești nativi. Ziua de sâmbătă va fi marcată de evenimente neprevăzute și schimbări care se pot dovedi greu de gestionat. Află cum va fi ziua de 21 martie, conform horoscopului pentru zodia ta!

Horoscopul pentru această zi aduce schimbări în bine și pentru nativii zodiei Berbec, zodie sub influența căreia vom fi până la 20 de aprilie. De asemenea, în această zi sunt influențați benefic Racii și Scorpionii. Pe de altă parte, nativii zodiei Gemeni, Fecioară și Vărsător vor avea o zi proastă!

Horoscop 21 martie. Zodiile au parte de o zi cu suișuri și coborâșuri

BERBEC

Pentru tine, această zi este începutul unor serii de schimbări care vor avea impact major pentru următoarele 3 luni. Vei fi pus în fața unei decizii legate de carieră și vei avea ocazia să ceri ceva ce îți doreai de mult: mărire de salariu, funcție mai înaltă etc.

TAUR

Va fi o zi aparent banală, fără evenimente neprevăzute. Găsești un prilej bun să discuți cu partenerul de viață o situație care te macină de mult timp. Găsești eliberare și liniște în urma discuției!

GEMENI

Pentru tine, ziua de 21 martie va fi una destul de tristă. Primește o veste proastă despre cineva drag și te simți legat de mâini și de picioare. Pentru tine este destul de greu să nu poți acționa pentru a ajuta pe cineva.

RAC

Nativii din zodia Rac vor avea de câștigat în urma acestei zile. Ei vor primi o ofertă de muncă, de colaborare sau vor câștiga o sumă de bani pe care nu o preconizau. Urmează o zi cu mari bucurii pentru această zodie!

LEU

Nativii zodiei Leu vor avea parte de o bucurie din partea partenerului de viață. Nu trebuie neapărat să fie vorba despre un gest măreț, ci chiar și cele mai mici detalii aduc fericirea!

FECIOARĂ

Zodia Fecioară e puternic impactată de intrarea în Berbec. De sâmbătă, pentru cei născuți sub semnul Fecioarei, va începe o perioadă marcantă a vieții lor, care va avea efecte nebănuite pentru următoarele 6 luni.

Horoscop pentru toate zodiile. Nativii care au probleme cu banii pe 21 martie

BALANȚĂ

Se văd despărțiri, triunghiuri amoroase sau riscul de a fi înșelat. Din păcate, pe plan amoros, Balanța va avea o zi nefericită, presărată cu vești proaste.

SCORPION

Numai bucurii, sâmbătă, pentru Scorpioni. Se rezolvă niște aspecte de pe plan personal, ceva legat de locuință sau de planuri de căsătorie. De asemenea, se vor clarifica și câteva probleme mai vechi pe plan profesional.

SĂGETĂTOR

E posibil să te lovești de un refuz, de un zid. Însă nu respinge ajutorul cuiva care ar putea să te ajute să ieși din impas. Ascultă sfaturile cuiva mai în vârstă și vei vedea calea de scăpare.

CAPRICORN

Vei simți o presiune din partea familiei, pentru a rezolva niște probleme pe care le-ai evitat. Fă-o ca să scapi odată și pentru totdeauna. Te vei simți mai bine apoi!

VĂRSĂTOR

Un membru al familiei îți trădează încrederea. Poate fi o chestiune financiară sau ceva pe plan sentimental, poate să divulge un secret, în orice caz, ceva care ți-ar putea aduce o mare supărare. Însă nu reacționa la impulsul de moment! Cântărește bine situația!

PEȘTI

O să simți că ai chef de studiu, că ai rezultate bune pe plan educațional și profesional. Vei reuși să te implici într-un proiect nou, care îți va aduce mari satisfacții.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini