Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 23 mai 2020. Ziua va începe cu stângul pentru Scorpioni

Horoscop 23 mai 2020. Ziua va începe cu stângul pentru Scorpioni

Horoscop

Horoscop 23 mai 2020. Scorpionii vor fi nerăbdători astăzi și vor acțiuna greșit, iar consecințele vor fi destul de serioase. Totodată, unele zodii se vor bucura de relaxare.

Horoscop 23 mai 2020. Leii vor merge în vacanță

Berbec- Este posibil să te întâlnești cu o persoaneă volubilă, care să se asorteze cu firea și personalitatea ta. De asemenea, există șansa să construiești o relație frumoasă alături de ea.

Taur- O persoană pe care nu ai mai văzut-o de foarte mult timp, va reveni în viața ta și îți va da totul peste cap. Totuși, îți va aduce o veste bună și îți va oferi un cadou de pomină.

Gemeni- Vei cheltui foarte mulți bani decât ți-ai propus, dar consideri că meriți să îți faci unele mofturi. Totodată, este posibil să îi pregătești o surpriză partenerului de cuplu.

Rac- Ți-ai propus să-ți petreci întrega zi alături de familie și de cei dragi, deoarece îți este dor de momentele petrecute alături de ei.

Leu- Partenerul de viață îți va face o surpriză neașteptată. Îți vei face bagajele, pentru că veți merge în vacanță într-un loc cu totul și cu totul minunat. Va fi o experianță unică!

Horoscop 22 mai 2020. Capricornii vor fi tentați să se implice în scandaluri

Fecioară-Simți nevoia să prepari o masă pentru a sărbători ziua cuiva sau un moment unic. De asemenea, ți-ai propus să le oferi o mână de ajutor persoanelor mai în vârstă.

Balanță- Vei mai o încercare de a readuce o persoană în viața sa care înseamnă mult pentru tine. Un prieten apropiat îți va cere să îl însoțești la un eveniment important.

Scorpion– Te vei trezi foarte stresat și încordat, iar pe timpul zilei vei căuta să termini lucrurile mai repede, ceea ce va rezultat efecte nedorite. Încearcă să fii mai liniștit și mai cumpătat.

Săgetător-Cineva din străinătate vrea să te vadă și și-a pus mari speranțe în relația cu tine. De asemenea, vei relua activitățile care te fac să te simți bine.

Capricorn- Îți vei da întâlnire cu grupul de prieteni și vă veți distra. Vei face cunoștință cu cineva care pare că îți face ochi dulci, și cu care s-ar putea să construiești o relație frumoasă.

Vărsător- Ești în ascensiune profesională. Dacă până astăzi simțeai că nu îți găsești locul, acum este momentul să demonstrezi ce poți și ce vrei să faci pe viitor.

Pești- Ajungi într-un loc în care îi faci pe cei din jur să te considere un geniu, iar o simplă idee dezvoltată de tine se va dovedi a fi foarte bună.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: