Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 23 octombrie 2021. Gemenii s-ar putea îndrăgosi de persoana nepotrivită

Horoscop 23 octombrie 2021. Gemenii s-ar putea îndrăgosi de persoana nepotrivită

Bărbatul Gemeni. Se plictisește mereu în relații, vrea să fie încântat de relația în care se află!

Horoscop 23 octombrie 2021. O dragoste din trecut ar putea renaște din senin cu o forță copleșitoare, după cum vor afla pe propria piele unele zodii. 

Horoscop 23 octombrie 2021. Gemenii s-ar putea îndrăgosi de persoana nepotrivită

Berbec

Berbecii s-ar putea trezi într-o situație complicată pe plan sentimental, în care se pune în discuție inclusiv despărțirea. Ar fi bine să tratezi totul cu un calm desăvârșit, chiar dacă emoțiile sunt la cote înalte iar tentația de a spune tot ce ai pe suflet e mai mereu prezentă. Nu uita că, uneori, tăcerea este de aur. Dă-ți timp pentru a-ți pune ordine în gânduri.

Taur

Taurii au tendința de a se gândi prea mult la probleme, neglijând astfel alte lucruri importante. Nu orice situație poate fi rezolvată pe cale logică, și nu tot timpul există o soluție salvatoare. Nu este exclus să ai de ales între două rele. Orice ar fi, încearcă să treci cât mai repede peste acest moment, pentru că apele se vor liniști în curând, iar totul va reveni la normal.

Gemeni

Gemenii s-ar putea îndrăgosi de persoana nepotrivită, fie că este un prieten sau un amic mai îndepărtat. Încearcă să nu te implici mai mult decât este necesar și nu alunga emoțiile negative. Instinctul îți va spune atunci când ești față în față cu persoana potrivită. În schimb, toate par a merge ca pe roate pe plan profesional, acolo unde eforturile tale sunt apreciate la adevărata lor valoare.

Rac

Racii au o nouă idee genială care le pune imaginația pe jar. Există riscul ca și de această dată totul să rămâna la stadiul de plan. Asigură-te ca faci un prim pas, oricât de mic. Din acel moment va intra în acțiune efectul bulgărelui de zăpadă, iar gândurile tale vor prinde, ușor – ușor, o formă concretă. Cine știe unde ai putea ajunge.

Leu

Nativii din Leu vor fi plini de energie, astăzi, şi vor avea parte de o zi destul de agitată. Veţi deveni extrem de creativi şi veţi găsi soluţii inedite pentru anumite probleme care vă dădeau bătăi de cap în fiecare zi. Nu vă lăsaţi distraşi şi încercaţi, pe cât posibil, să rezolvaţi cât mai multe lucruri din cele pe care vi le-aţi propus.

Fecioară

Veţi fi absorbiţi total de anumite lucruri pe care le veţi face, astăzi, în special la locul de muncă. Inspiraţia va fi de partea voastră, astfel că nu va fi foarte dificil să treceţi cu bine peste toate situaţiile. Pe plan personal, ar fi indicat să vă amintiţi anumite lucruri din trecut, pe care le-aţi trăit împreună cu persoana iubită, pentru a face o impresie bună. Un nou capitol stă să înceapă în viaţa voastră personală.

Balanţă

Balanţele vor fi, astăzi, în culmea fericirii. Persoana iubită vă va surprinde cu un cadou sau o vacanţă la care aţi visat împreună în ultimele luni. Începeţi să faceţi pregătirile necesare, dar şi planurile de viitor împreună. Visaţi la lucruri măreţe şi fiţi ambiţioşi pentru a le putea îndeplini. Destinul este la mâna voastră şi voi veţi şti cel mai bine cum să îl schimbaţi pentru a fi fericiţi.

Scorpion

Veţi munci din greu pentru pasiunea voastră, iar ideile pe care le veţi avea astăzi vor fi definitorii pentru viitor. Mergeţi pe instinct şi veţi reuşi să obţineţi tot ceea ce v-aţi dorit. Tot astăzi aţi putea întâlni o persoană deosebită care se va dovedi a fi de încredere şi alături de care aţi putea lega o frumoasă poveste de dragoste.

Săgetător

Vei fi aşa de încântat de ceva ce te interesează foarte mult, încât astăzi nu sunt şanse să fii interesat de altceva, astfel că unii vor crede despre tine că nu eşti prea implicat. E o şansă să aduci mai mult lumină într-o zonă plictisitoare a vieţii tale, nu o irosi. Dar nici nu neglija lucrurile de care nu eşti interesat, apleacă-le asupra lor, poţi să le schimbi.

Capricorn

Va fi o zi foarte intensă pentru tine, cineva din trecut va reapărea foarte probabil, discret, un apel sau un mic mesaj pe telefon. Vei fi surprins şi gândurile ţi-o vor lua puţin razna. Mai ales că te aşteptai să apară ceva nou în viaţa ta, dar trecutul e cel care a dat năvală. S-ar putea să fie exact ce căutai.

Vărsător

E posibil să cazi în capcana unor bârfe pe care eşti nerăbdător să le împărtăşeşti cu prietenii apropiaţi. E posibil ca tu să nu crezi că sunt bârfe, ci doar o poveste minunată de spus altora. Reacţia lor s-ar putea să te facă să te simţi ciudat şi să vrei să te retragi în tine. Tot ce trebuie să faci să nu se întâmple asta e să te asiguri ca ai ales corect persoana căreia i-ai spus povestea.

Peşti

S-ar putea să ţi se pară foarte tentant să faci o călătorie improvizată ad-hoc. Sfatul astrelor e să planifici ceva pentru viitor şi să renunţi să pleci astăzi. E posibil să te simţi mai emoţionat, fiind prima zi din Scorpion, un semn de apă. Emoţiile sunt mai uşor de accesat. E posibil ca pentru asta să te ajute pe seară vizionarea unui film romantic.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: