Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 25 februarie 2020. Gelozia ar putea destrăma relații

Horoscop 25 februarie 2020. Gelozia ar putea destrăma relații

Horoscop 25 februarie 2020. Gelozia ar putea destrăma relații

Horoscop 25 februarie 2020. Gelozia ar putea destrăma relații.

Citeste horoscopul zilei de 25 februarie si afla ce ți-au rezervat astrele.

Berbec -Horoscop 25 februarie 2020

Ai foarte multe idei și planuri de viitor. Astăzi vei reuși să începi o activitatea de lungă durată sau poate chiar o relație.

Taur

Vei avea parte de niște discuții pe teme profunde cu un prietem sau cu partenerul de cuplu. Nu este exclus ca cineva să îți facă o dezvăluire care să te surprindă, posibil să îți împărtășească un secret.

Gemeni

Este posibil ca astăzi să te întâlnești cu o persoană din trecut care îți va aduce o bucurie sufletească. De asemenea, vei afla un secret astăzi.

Rac

Simți o ușurare sufletească astăzi. Simți că ți s-a luat o piatră de pe inimă și că ușor, ușor bucuria va reveni în viața ta și nu trebuie să te chinui prea mult.

Leu

Poți afla niște metode noi de a face bani care te vor ajuta să-ți îmbunătățești veniturile pe termen lung. Fii foarte atent la ceea ce se petrece în jurul tău și nu te încrede în oricine.

Fecioară- Horoscop 25 februarie 2020

Astăzi vei avea parte de dialoguri profunde, cum ar fi pe teme spirituale. O persoană mai în vârstă îți va da niște sfaturi legate de viitor.

Balanță

Te sfătuim ca astăzi să ierți și să ștergi unele amintiri din copilărie. De asemenea, nu este exclus ca să îți îmbunătățești relația cu cei dragi.

Scorpion

Dacă ai fost solicitat toată ziua și te simți obosit, îți recomandăm să iei o pauză și să te relaxezi pentru a-ți reface forțele.

Săgetător

Ar fi bine să spui lucrurilor pe nume și colegilor și șefilor. Dacă ți se pare că ai obosit și nu mai faci față sarcinilor de la serviciu trebuie să spui asta.

Capricorn

Gelozia te-ar putea consuma prea mult și vei strica relația pe care o ai cu partenerul de cuplu. Încearcă să privești lucrurile dintr-o altă perspectivă.

Vărsător -Horoscop 25 februarie 2020

Vestea pe care o primești azi, legată de o posibilitate vizită a unui prieten drag îți înseninează ziua. Ai nevoie de o persoană de suflet alături de tine.

Pești -Horoscop 25 februarie 2020

Momentan, banii sunt o problemă pentru tine, dar ar putea oricând să devină, dacă nu reușești să renunți la cheltuielile inutile.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini