Redactia.ro
Home » Știri » Horoscop 4 august 2022. Leii rămân iar fără bani, iar pentru Fecioare e o zi care parcă nu se mai termină

Horoscop 4 august 2022. Leii rămân iar fără bani, iar pentru Fecioare e o zi care parcă nu se mai termină

Horoscop 4 august 2022. Leii rămân iar fără bani, iar pentru Fecioare e o zi care parcă nu se mai termină

Horoscop 4 august 2022. Iată ce se întâmplă azi cu zodiile în materie de sănătate, bani și dragoste.

Horoscop 4 august 2022 – Berbec

Cineva o să te laude astăzi la muncă, dar ca să ai și mai mult succes, e necesar să depui tu mai mult efort. Nu te mai baza pe alții, încearcă să faci tu ceva în sensul acesta. O escapadă pe undeva cu partenerul/partenera de viață o să vă mai reîmprospăteze relația. De obicei, Berbecii cam fug de monotonie, așa că le-ar prinde bine un mic element de noutate în cuplu.

Horoscop 4 august 2022 – Taur

Apar cheltuieli mai mult sau mai puțin neprevăzute. Îți faci un cadou sau faci o surpriză cuiva, oricum ar fi, niște bani tot o să ai de dat. Când dai bani pentru tine te bucuri, când dai pentru alții… nu mai e așa bine, nu? Încearcă să mai renunți la egoism. Oricum, ai grijă la situația ta financiară. N-ar fi rău să mai faci niște bani pe lângă job.

Horoscop 4 august 2022 – Gemeni

E posibil să ai o dispută în familie sau cu cineva apropiat și drag ție. Toată lumea știe că ai argumentele la tine de obicei, dar de această dată s-ar putea să nu ai tu dreptate. Fă un pas înapoi și analizează situația. Dacă e nevoie, n-ar fi rău să îți ceri iertare pentru felul în care te-ai exprimat sau tonul pe care l-ai folosit. Una peste alta, nu-i o zi prea strălucită.

Horoscop 4 august 2022 – Rac

Bârfe, discuții pe la spate sau chiar răutăți pe față. Te întrebi de ce sunt uneori oamenii așa arțăgoși și puși pe ceartă? Și azi ai sentimentul acesta, dar ar fi bine să te abții de la a trage concluzii. În prima parte a zilei, apar divergențe cu unele persoane, dar spre final, lucrurile se pot schimba. O să ai parte de o surpriză care o să-ți modifice complet starea de spirit.

Horoscop 4 august 2022 – Leu

Nu stai deloc bine cu banii, dar nu e deloc o idee bună să te împrumuți. Iar! Nu reușești nicicum să pui bani deoparte, iar anumite situații care tot apar te fac să dai și mai mulți bani încolo și încoace. De asemenea, nu e recomandat nici să dai bani cu împrumut. Per total, ai o stare în care îți vine să pleci cât mai departe vreo lună, așa… Pe banii altcuiva, normal.

Horoscop 4 august 2022 – Fecioară

O să ți se pară o zi fără sfârșit la muncă. Apar tot felul de sarcini, colegii parcă ți se par cam nesuferiți azi, cineva face un comentariu care nu-ți pică deloc bine. În cel mai rău caz, superiorul o să vă pună într-o lumină proastă, iar asta o să vă scoată complet din minți. Când o să pleci de la job, o să simți nevoia să bei un pahar cu vin acasă și să suni un prieten…

Horoscop 4 august 2022 – Balanță

Te simți cam obosit/ă azi, probabil pentru că ți se trage de la ultima ieșire. E frumoasă viața când te distrezi, dar e mai greu când trebuie să mergi și la muncă după, nu? Simți nevoia să relaxezi undeva după job… Cel mai bine, rămâi acasă… Nu uita să mai acorzi atenție și partenerului/partenerei de viață, care îți cam simte lipsa în ultima vreme.

Horoscop 4 august 2022 – Scorpion

Viitorul e nesigur. Și pe plan personal, și pe plan profesional. Simți nevoia de schimbări și chiar vor apărea unele schimbări. Cineva din grupul de prieteni o să te dezamăgească, din păcate. O să te simți supărat/ă, dar nu uita că toate acestea se adaugă experienței tale de viață.

Horoscop 4 august 2022 – Săgetător

O să te cerți cu o persoană apropiată din motive mai vechi. Se pare că nu ați rezolvat unele conflicte. Trebuie să decizi ce e mai important pentru tine, cariera sau relația amoroasă? Uneori, nici tu nu știi. Încearcă să comunici mai bine ceea ce simți, celălalt nu are cum să îți ghicească gândurile.

Horoscop 4 august 2022 – Capricorn

Se arată o zi încărcată și nu știi de unde să o apuci. Culmea e că te mai sună și un prieten, care are chef de vorbă și tu nu îți mai vezi capul de atâta treabă. Cineva din familie îți cere ajutorul, ești dispus să ajuți. S-ar putea să primești un bonus pentru munca depusă în ultima vreme la serviciu. O zi oarecum banală, nimic ieșit din comun.

Horoscop 4 august 2022 – Vărsător

Ai probleme cu încrederea de sine și cu încrederea în ceilalți, mai ales în partenerul de viață. E o situație mai veche în relația voastră. Te-a trădat sau mințit cu ceva și simți că nu mai poți să fii același om. Încerci, dar viața ta rămâne la fel. Încotro o apuci? De ce nu ai curaj mai mult să iei unele decizii? E o zi cu multe întrebări pentru Vărsători.

Horoscop 4 august 2022 – Pești

Partenerul îți expune niște probleme, parcă ar vrea să se certe cu tine, dar tu ești zen. Nu vrei să aduci niciun argument împotrivă. Încerci să îți spui în fiecare zi că viața e frumoasă și așa vrei să trăiești, înconjurat de oameni veseli. Nu vrei să te superi pe nimeni azi și nici să lași pe cineva să îți întunece ziua, lasă lumea să vorbească și să zică ce vrea…

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini