Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 4 iulie 2022. Scorpionii au de suferit dacă mai țin cont de gura lumii, iar Capricornii sunt lăudați la serviciu

Horoscop 4 iulie 2022. Scorpionii au de suferit dacă mai țin cont de gura lumii, iar Capricornii sunt lăudați la serviciu

Horoscop 4 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu

Horoscop 4 iulie 2022. Iată care sunt previziunile astrologului Camelia Pătrășcanu pentru nativii fiecărei zodii.

Horoscop 4 iulie 2022 pentru toate zodiile.

E o zi cu muncă astăzi, dar se vor vedea și rezultatele. Fie vei ieși tu în evidență, fie vei ajuta un coleg să se remarce, astfel că și pe tine o să te laude superiorul. Iată care sunt previziunile astrologului Camelia Pătrășcanu de la Antena 3 pentru nativii fiecărei zodii.

Horoscop 4 iulie 2022 – Berbec

Berbecii sunt puși pe fapte mari azi la muncă pentru că își doresc să iasă în evidență, dar și să mai câștige niște bani. Ca să reușești asta, o să dai dovadă de multă creativitate, o să faci tot ce e posibil să primești bonusul ăla.

Horoscop 4 iulie 2022 – Taur

E o zi cu multe satisfacții pentru Tauri. E posibil să învețe lucruri noi, iar asta le aduce o stare de bună dispoziție. Dai dovadă de creativitate și multă imaginație, așa că asta nu poate fi decât de bine.

Horoscop 4 iulie 2022 – Gemeni

Bune aranjamente în familie. Totuși, Gemenii fac un pas înapoi azi, ca să observe mai bine ce se întâmplă în jur. Ca de obicei, comunică cu ușurință, dar mai degrabă superficial, nu sunt interesați de subiecte prea profunde.

Horoscop 4 iulie 2022 – Rac

Racii vor fi „detectivii” zodiacului astăzi, 4 iulie 2022. Ceva nu le convine, fac „săpături”, cercetări, pentru că au nevoie de răspunsuri și asta nu le dă pace. Pe de altă parte, sunt surprinși de ce se întâmplă în jurul lor. Cu un ochi la societate, pot prinde o oportunitate care le va aduce beneficii.

Horoscop 4 iulie 2022 – Leu

Leii sunt cu un pas înaintea tuturor, ca de obicei, iar astăzi o să mai aibă o reușită. Eventual, reușesc să își mai ia un job, fapt care le va aduce multă mulțumire. Un proiect, un demers început se dovedește a fi de succes!

Horoscop 4 iulie 2022 – Fecioară

Fecioarele au o bună intuiție astăzi, știu cum să procedeze și cum să facă lucrurile să funcționeze în special la întâlnirile cu superiorii. Sunt foarte conectate la ele și simt ce trebuie să spună și ce să facă în relațiile cu ceilalți.

Horoscop 4 iulie 2022 – Balanță

E cazul să rămâi puțin în umbră, în „carapace”, astăzi, pentru că astrele nu îți surâd. Dacă ai ceva programat, amână, nu ieși la întâlniri legate de serviciu, de pildă. În altă zi vei fi mai pregătit să dai piept cu problemele profesionale, dar azi nu.

Horoscop 4 iulie 2022 – Scorpion

Nu te mai lua după ce spune lumea că ai mai mult de pierdut. Prea încerci să le faci altora pe plac, iar asta înseamnă că nu mai ești atent la nevoile tale și e păcat. Tu ești cel mai important om din viața ta, nu ai uitat asta, nu?

Horoscop 4 iulie 2022 – Săgetător

E o zi în care dovedesc că dacă ar lipsi de la job, toată lumea ar lua-o razna. Colegii se bazează pe tine, iar tu îți pui în valoare toată experiența de până acum. Știi vorba aia, să-ți înalțe cineva o statuie? Ar fi cazul… Azi!

Horoscop 4 iulie 2022 – Capricorn

Apar complicații la serviciu, dar asta s-ar putea să fie doar un indiciu că e cazul să faci o schimbare din punct de vedere profesional. Fie pleci, fie realizezi că nu accepți chiar orice ți se spune, iar asta ar putea veni chiar cu o răsplată din partea cuiva care te admiră.

Horoscop 4 iulie 2022 – Vărsător

Vărsătorii se bazează cumva pe ceilalți astăzi, iar asta îi va ajuta în anumite proiecte. Cu omul potrivit, la momentul potrivit, succesul nu întârzie să apară pentru ei. Sigur, e important și cum îi aduci pe ceilalți de partea ta. E o vorbă: vorba dulce mult aduce.

Horoscop 4 iulie 2022 – Pești

Nativii zodiei Pești se poartă cu atenție cu oamenii din jurul lor și sunt apreciați pentru acest lucru. Discreți, tăcuți, lasă lumea să vorbească și ei ascultă. Este exact comportamentul care trebuie. E mai bine așa decât să deranjeze.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: