Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 5 martie 2020. O zi distractivă pentru raci

Horoscop 5 martie 2020. O zi distractivă pentru raci

Horoscop 5 martie 2020. O zi distractivă pentru raci

Horoscop 5 martie 2020. O zi distractivă pentru raci.

Citește horoscopul zilei de 5 martie si află ce ți-au rezervat astrele.

Berbec -Horoscop 5 martie 2020

Probabil că resimți o stare de confuzie de desprindere de realitate. Este momentul să încetinești ritmul și să îți încarci bateriile.

Taur

Ai nevoie de mai multă odihnă, iar ziua de azi e tocmai bună pentru a te ocupa doar de strictul necesar și pentru a te relaxa puțin.

Gemeni

Situația financiară este bună, dar astăzi simțul practic este diminuat și îți poate crea probleme de afaceri. Ar trebui să fii mai cumpătat și să rezolvi situațiile cu calm.

Rac

În prima parte a zilei s-ar putea să fii nevoit să îți schimbi planurile în legătură cu o călătorie, din cauza unei vești primite de la cineva apropiat.Dar nu te îngrijora, vei avea parte de momente amuzante.

Leu

Cei din jurul tău par să te înțeleagă și să te susțină în chestiunile care nu pot suporta amânare. Este o zi favorabilă pentru întâlnirile cu familia sau prietenii.

Fecioară- Horoscop 5 martie 2020

În prima parte a zilei vei avea probleme de concentrare, și ar fi bine să amâni pentru câteva zile activitățile importante.

Scorpion

Ar fi bine să nu îți propui prea multe pentru azi și să nu-ți faci un program strict, fiindcă este posibil să nu reușești să-l respecți.

Săgetător

Te preocupă creșterea veniturilor, iar astăzi nu este recomandat să iei o decizie importantă în acest domeniu.

Capricorn

Poți avansa în afaceri, dar astăzi trebuie să fii prudent și să eviți discuțiile în contradisctoiu cu partenerul de afaceri.

Vărsător

Neînțelegerile cu partenerul de cuplu din ultima perioadă îți cam dă bătăi de cap. Acest conflict te cam pune pe gânduri pentru că nu știi ce să faci și care sunt sentimentele tale adevărate.

Pești-Horoscop 5 martie 2020

Din cauza banilor vei avea diverse conflicte cu familia și cu partenerul de cuplu. Totuși, ar trebui să fii prudent și să ții cont și de dorințele celorlalți.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: