Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop 7 iulie 2022. Leii sunt suprasolicitați din toate părțile, iar Racii au idei romantice în pat

Horoscop 7 iulie 2022. Leii sunt suprasolicitați din toate părțile, iar Racii au idei romantice în pat

4 zodii norocoase în luna octombrie. Aceste zodii vor avea parte numai de surprize plăcute pe toate planurile

Horoscop 7 iulie 2022. Iată ce previziuni au pentru astăzi astrologii în materie de bani, dragoste și sănătate.

Horoscop 7 iulie 2022 – Berbec

Partenerul tău de viață o să te laude pentru că… ai spălat și tu vasele, în sfârșit. Nu ești tu așa mare fan treburi casnice, dar de data aceasta chiar decizi să te implici. O să primești și niște bani de la persoane cărora le-ai împrumutat sume destul de mari. Era și timpul.

Horoscop 7 iulie 2022 – Taur

Pentru o viață sănătoasă, mergeți la sală, faceți sport. Cam așa sună recomandarea zilei pentru Tauri. E cazul să mai dai jos niște kilograme și când să faci asta dacă nu acum, vara? Vrei să arăți ca în reviste sau nu? Ai grijă și de situația financiară. Sunt multe tentații, dar nu te arunca…

Horoscop 7 iulie 2022 – Gemeni

E o zi în care te simți ca la 20 de ani. Cu atât mai bine dacă chiar ai 20 de ani… O să fie o zi în care vrei să faci lucruri pe care le-ai tot amânat de-a lungul timpului. Poate chiar ar fi bine să dai de permis, ce zici? Cu dragostea stai bine. Oricum, azi nu lași pe nimeni să te întristeze.

Horoscop 7 iulie 2022 – Rac

Vrei să petreci timp cu familia așa că o să te concentrezi pe asta. O ieșire undeva, un grătar, vrei să te apropii de rude cu care nu prea obișnuiești să vorbești. O să ai parte de o zi frumoasă lângă partenerul de viață, asta pentru că simți nevoia să mai faci niște schimbări… Pregătește un vin bun, așterne niște petale pe pat, aprinde o lumânare, poate, poate…

Horoscop 7 iulie 2022 – Leu

Ai o grămadă pe cap, dar o să le faci față cu brio. Ești ocupat cu munca, prietenii te solicită, iubitul/iubita vrea mai multă atenție. Dar tu ești Leu, iar Leii reușesc orice își propun. Vezi cui oferi tu prioritate, dar și asta ține doar de cheful tău…

Horoscop 7 iulie 2022 – Fecioară

Fecioarele s-au întors de curând dintr-o vacanță și ar mai vrea una deja. Ce destinație să aleagă de această dată? Asta pare să fie singura problemă, pentru că bani au și aruncă cu ei în toate părțile. Mai târziu, cineva o să plângă… Fiți cu mare băgare de seamă la finanțele voastre.

Horoscop 7 iulie 2022 – Balanță

Balanțele au nevoie de ajutor, iar cele mai bune sfaturi le vor primi de la părinți. Vrei să faceți o investiție, să vă luați un apartament, iar ei o să vă ajute. Fie cu o idee grozavă, fie cu bani, de ce nu. Oricum, aveți grijă și la stres. Achiziționarea unei locuințe o să vă dea bătăi de cap.

Horoscop 7 iulie 2022 – Scorpion

O să fii nevoit să pleci din oraș sau din țară, iar asta nu prea îți convine. Nu o faci de plăcere, ci în interes de serviciu. O să reapară o probleme mai veche, care are nevoie de multă atenție ca să poată fi rezolvată. O chestiune legată de sănătate o să vă dea bătăi de cap. Oricum, ceva bun tot s-ar putea să apară: e posibil să primiți o mărire de salariu.

Horoscop 7 iulie 2022 – Săgetător

Săgetătorii sunt loviți de săgeata lui Cupid astăzi. O să vă îndrăgostiți de cineva sau reîndrăgostiți de persoana cu care sunteți deja. O să aveți o zi superbă, așa că bucurați-vă de soare și de oamenii dragi. Banii sunt o problemă? Banii nu ar trebui să fie o problemă niciodată.

Horoscop 7 iulie 2022 – Capricon

Și pe plan personal, și pe plan profesional, lucrurile încep să prindă contur. Chiar dacă a fost greu, rezultatele încep să apară în sfârșit. Meriți un concediu, undeva la mare, meriți să fii cu oamenii pe care îi iubești și să nu te mai gândești la nimic.

Horoscop 7 iulie 2022 – Pești

S-ar putea să iei o decizie care nu îți e favorabilă deloc. Te grăbești. Încearcă să te linișteși. Nu da răspunsuri tranșante, asta îți aduce mai degrabă frustrări și nemulțumiri. Dacă greșești, încearcă să îți ceri iertare. Uneori, asta e cea mai mare dovadă că ții la cineva..

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: