Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop de weekend 16 – 17 februarie. Încercări pentru zodii

Horoscop de weekend 16 – 17 februarie. Încercări pentru zodii

Horoscop de weekend 16 - 17 februarie. Încercări pentru zodii

Horoscop de weekend 16 – 17 februarie. Urmează un final de săptămână în care mai multe zodii vor avea de înfruntat obstacole.

Iată horoscopul pentru sâmbătă și duminică:

Berbec: Ai două zile în care nu ar trebui să iei lucrurile prea în serios și să nu spui lucruri care s-ar putea întoarce împotriva ta când îți este lumea mai dragă. Dacă nu ai nimic bun de zis, mai bine nu spui nimic.

Taur: Conjunctura astrală arată că vei fi pus la încercare în următoarele două zile. Chiar dacă ce se va întâmpla nu va fi pe placul tău, cu determinare și ambiție vei reuși să treci peste toate obstacolele.

Gemeni: Încearcă să schimbi un pic modul de abordare. De prea multă vreme faci aceleași lucruri și deja te-ai plictisit și nu mai poți să ai aceleați rezultate. Chiar și o mică schimbare în rutina ta zilnică ar putea avea rezultate benefice uriașe.

Rac: Următoarele două sau trei zile pot aduce câteva momente de tensiune, dar după ce treci de ele, veștile bune vor începe să vină. Te așteaptă lucruri bune pe viitor, așa că nu dispera.

Leu: Dacă rogi un prieten sau un membru al familiei să îți facă o favoare în aceste zile, aceștia te pot ajuta. Însă, ține minte că vei fi îndatorat mai târziu și că aceștia se așteaptă să îi recompensezi.

Horoscop de weekend 16 – 17 februarie: Fecioarele trebuie să se țină pe poziții

Fecioară: Rivalii și competitorii tăi vor face tot timpul ceva ca să te încetinească, dar dacă tu te ții de planurile tale, niciunul dintre planurile lor nu își va face efectul și vei putea rămâne pe traiectoria ta.

Balanță: Nu încerca prea tare să impresionezi pe ceilalți lasă-i să te accepte exact așa cum ești. Trebuie să te întrebi dacă chiar îți pasă așa mult ce cred ceilalți despre tine și dacă chiar merită efortul de a te schimba.

Scorpion: Dacă anumite persoane din anturaj te scot din sărite, trebuie le spui asta și să nu le accepți comportamentul prostesc. Nu ai nimic de câștigat dacă îți pierzi timpul degeaba.

Săgetător: Este bine să te concentrezi asupra prietenilor și colegilor care au probleme în viața privată, dar trebuie să ai grijă să nu iei personal aceste lucruri și să nu faci mai multe decât e cazul.

Capricorn: Va trebui să te confrunți cu un prieten care a făcut niște alegeri neinspirate și acum ar dori mila ta. Desigur, poți să-l consolezi, dar trebuie să îi și spui că a greșit și că situația de acum este în mare parte vina lui.

Vărsător: Pentru tine, urmează niște zile în care ar trebui să te dedici persoanei iubite și să reaprinzi flacăra pasiunii dacă simți că lucrurile nu mai stau exact așa bine cum stăteau înainte.

Pesti: Soarele se apropie de finalul călătoriei în zodia ta, iar acum încep să iasă la iveală aspecte mai puțin plăcute la iveală. Nu trebuie să te deprimi sau să începi să îți pierzi încrederea. Toate lucrurile pot fi depășite.

Citește și: Marte aduce surprize mari pentru zodii

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: