Redactia.ro
Home » Știri » Horoscop de weekend. Ce zodii vor avea parte de distracție, dar și de vești bune

Horoscop de weekend. Ce zodii vor avea parte de distracție, dar și de vești bune

Pregătiți-vă pentru o schimbare energetică, pentru că horoscopul vostru pentru săptămâna 22-28 august începe în aceeași zi în care soarele intră în Fecioară. Acest semn de pământ inteligent și analitic se referă la puritate, curățenie și întinerire (de aceea nu este de mirare că Fecioara este legată simbolic și de „fecioară”). Îmbrățișează ceea ce are de oferit sezonul Fecioarei, pentru că te va ajuta să te organizezi și să fii intenționat în ceea ce privește obiectivele tale.

Horoscop de weekend. Ce zodii vor avea parte de distracție, dar și de vești bune

Credeți sau nu, Fecioara nu este singurul semn care își face intrarea în această săptămână. Acest semn de aer cardinal este axat pe stabilirea de relații și pe construirea relațiilor tale, știind că armonia este numele jocului. Permiteți-i lui Mercur în Balanță nu doar să vă îmbunătățească viața socială și viața amoroasă, ci vă va oferi și instrumentele necesare pentru a rezolva problemele, mai degrabă decât să le provocați.

Cu toate acestea, ar putea fi mai ușor de spus decât de făcut odată ce Soarele din Fecioară se va confrunta cu Marte din Gemeni pe 27 august. Acest lucru ar putea scoate la suprafață tensiuni ascunse, mai ales dacă ești deja la capătul puterilor. Atunci când iritarea lovește și te inspiră să te descarci, amintește-ți să numeri până la zece și să respiri. Nu ești întotdeauna în control asupra emoțiilor tale, dar ai un cuvânt de spus în ceea ce privește modul în care acționezi asupra lor.

Horoscop de weekend-Berbec

O Lună nouă în Fecioară îți activează a șasea casă a muncii și a sănătății pe 27 august, acționând ca o scânteie care aprinde un foc de productivitate în tine. Cu toate acestea, această productivitate nu este despre cantitate, ci despre cantitate. Cum poți obține mai mult din timpul și efortul tău? În loc să luați scurtături, încercați ceva cu mai multă putere de rezistență.

Până pe 28 august, Venus din a cincea casă romantică se va opune lui Saturn din a 11-a casă platonică, ceea ce ar putea aduce punctele de fierbere la un nivel călduț. Dacă relațiile tale vor rezista, trebuie să se bazeze pe ceva mai puternic decât faza lunii de miere.

Horoscop de weekend-Taur

Pe 27 august, când Luna nouă în Fecioară răsare, te va inspira să te îndrăgostești, dar și să îți pui inima într-un proiect artistic. Cu toate acestea, nu poți turna dintr-un pahar gol, iar dacă îți este greu să trăiești din viziunea ta, amintește-ți că capodoperele necesită timp. Nu renunțați la ceva doar pentru că nu este perfect de la bun început.

Pe măsură ce Venus – planeta care te guvernează – se opune lui Saturn în a 10-a ta casă a carierei pe 28 august, este posibil să devii mai conștient de modul în care responsabilitățile tale profesionale te împiedică să te exprimi cu adevărat. Viața este despre echilibru, iar măsurarea valorii tale de sine pe baza performanțelor tale profesionale înseamnă să te subestimezi. La urma urmei, ești mult mai mult decât productivitatea ta.

Horoscop de weekend-Gemeni

când Soarele din Fecioară se află în cuadratură cu Marte din Gemeni pe 27 august, ar putea declanșa un fitil în această săptămână dacă nu îți dai timp să îți procesezi emoțiile. În loc să reții lucrurile până la explozie, încearcă să devii mai sincer cu tine însuți despre ceea ce simți.

Cu toate acestea, atunci când o lună nouă în Fecioară are loc, de asemenea, pe 27 august, te va încuraja să îți asculți inima mai degrabă decât mintea. Nu totul poate fi rezolvat pe calea logicii, ci pe cea a compasiunii.

Horoscop de weekend-Rac

Odată ce Soarele în Fecioară se va pune în cuadratură cu Marte în Gemeni pe 27 august, s-ar putea să simți că oamenii vorbesc despre tine pe la spatele tău. S-ar putea chiar să participați și dvs. la bârfe. Aveți grijă cu ceea ce spuneți, pentru că *se va* întoarce mai târziu. Cum tot pe 27 august are loc și o Lună nouă în Fecioară, aceasta te va inspira să vorbești despre ceea ce te inspiră, mai degrabă decât despre ceea ce te descurajează.

Când Venus se opune lui Saturn în a 8-a ta casă a intimității, pe 28 august, s-ar putea să realizezi că este timpul să stabilești limite în relația ta. Și dacă stabilirea acestor limite se simte ca și cum ai comite violență emoțională, întreabă-te de ce te lași vulnerabil la această violență în schimb.

Horoscop de weekend-Leu

Cu toate acestea, odată ce Soarele din Fecioară se va pune în cuadratură cu Marte în casa ta socială 11, pe 27 august, s-ar putea să constați că faptul că permiți prea multor oameni să intre în spațiul tău sacru te face să te simți dezlegat. Faceți din stabilitate o prioritate. Pe măsură ce o lună nouă în Fecioară lansează un nou capitol pe 27 august, vă veți simți inspirat să începeți să economisiți și să cheltuiți în consecință. Nu a existat niciodată un moment mai bun pentru a stabili un obiectiv financiar și pentru a obține un randament al investiției.

Când Venus în Leu se opune lui Saturn în Vărsător pe 28 august, s-ar putea să simți că o relație se oprește brusc. Este posibil ca ceva să creeze o distanță între tine și cineva pe care îl admiri. Este timpul să identificați ce poate fi și de ce.

Horoscop de weekend-Fecioară

De fapt, atunci când o lună nouă în Fecioară are loc pe 27 august, s-ar putea să te trezești intrând în puterea ta într-un mod incredibil. Această lună nouă reprezintă începutul unui nou capitol din viața ta, așa că stabilește-ți o intenție și fă primul pas spre măreție. Cu toate acestea, pe măsură ce această lună nouă se află în cuadratură cu Marte în sectorul carierei tale, s-ar putea să te trezești luând cu tine acasă frustrările de la locul de muncă. Nu uitați – ziua se termină la ora 6.

Când Venus se opune lui Saturn pe 28 august, ar putea duce la multe revelații cu privire la nivelul tău de echilibru între viața profesională și cea privată. Dacă nu găsești suficient timp pentru a te odihni și pentru a sta întins pe jos visând cu ochii deschiși, este timpul să remediezi acest dezechilibru și să îți oferi această terapie.

Horoscop de weekend-Balanță

Pe 27 august, Soarele din Fecioară se va afla în cuadratură cu Marte în a noua ta casă a spontaneității și înțelepciunii, ceea ce te-ar putea face să te simți deconectat de busola ta interioară. Dacă există prea mult haos în viața ta, simplifică lucrurile și ajunge la esența a ceea ce simți. Nu orice emoție poate fi explicată. Pe măsură ce Luna Nouă în Fecioară aterizează în a 12-a ta casă a spiritualității pe 27 august, va fi un moment puternic pentru a te abandona sentimentelor tale în loc să le eviți. Dă-le drumul la toate!

Când Venus – planeta care vă guvernează – se opune lui Saturn în a cincea casă a romantismului și creativității, s-ar putea să simțiți că scânteia începe să se stingă și să se usuce. Inspirația este frumoasă datorită simplului fapt că este greu de găsit. Nu vă descurajați doar pentru că vă simțiți plictisită. Viața este pe cale să devină foarte interesantă *foarte* curând.

Horoscop de weekend-Scorpion

Cu toate acestea, până pe 27 august, Soarele se va afla în cuadratură și cu Marte în a opta ta casă a luptelor pentru putere, ceea ce ar putea încuraja tensiunile ascunse din cercul tău social să izbucnească. Poate că te simți puțin resentimentar față de cineva. Poate vă dați seama că unul dintre prietenii dvs. este un hater. Cum vei naviga în aceste ape cât mai bine posibil? Pentru că o lună nouă va răsări și în a 11-a ta casă a comunității pe 27 august, ar putea fi începutul unei schimbări semnificative în ceea ce privește persoanele cu care alegi să te asociezi. Amintiți-vă – sunteți cei cu care vă petreceți timpul.

Când Venus se opune lui Saturn în casa a patra a casei tale, a casei și a familiei, pe 28 august, este posibil să realizezi că evoluezi departe de educația ta. Cu toate acestea, a face un pas departe de ceea ce este familiar nu este niciodată ușor, așa că acordă-ți timp. Ai dreptul să devii cine vrei să fii, indiferent de ceea ce cred familia și prietenii tăi.

Horoscop de weekend-Săgetător

Pe 27 august, o lună nouă va răsări în sectorul tău de carieră, ceea ce va marca începutul unui nou capitol la locul de muncă. Este timpul să îți stabilești obiective profesionale și să iei decizii care să le permită colegilor și superiorilor tăi să știe care este poziția ta. Cu toate acestea, pe măsură ce această lună nouă se află în cuadratură cu Marte în a șaptea ta casă a aliaților și dușmanilor, un concurent ar putea încerca să intervină și să te contracareze. Din fericire, ești la fel de demn de un adversar.

Pe 28 august, Venus se va opune lui Saturn în a treia ta casă a comunicării, ceea ce poate duce la neînțelegeri, mai ales dacă tăcerea se prelungește mult prea mult timp. Nu orice problemă trebuie să fie rezolvată imediat, mai ales dacă persoana cu care încerci să comunici nu te întâlnește la mijloc.

Horoscop de weekend-Capricorn

Pe măsură ce Luna nouă în Fecioară are loc pe 27 august, s-ar putea să ai chef să îți planifici următoarea vacanță! S-ar putea chiar să te simți inspirat să te apuci de un curs, să citești despre diferite subiecte și să îți extinzi mintea cu o bucătărie exotică. Ai chef să te educi, iar viața este o universitate uriașă.

Cu toate acestea, pe 28 august, Venus din a opta ta casă a intimității se va opune lui Saturn, ceea ce ar putea să te facă să simți că nu ești împlinită emoțional de iubitul tău. Meriți un anumit nivel de încredere și deschidere în relația ta. Dacă partenerul tău nu se întâlnește cu tine la acest nivel, întreabă-te de ce se așteaptă mereu să aștepți ca el să te ajungă din urmă.

Horoscop de weekend-Vărsător

De fapt, pe 27 august, o lună nouă în Fecioară te va inspira să regândești modul în care ți-ai investit energia. Dacă vă puneți inima într-un angajament care nu vă oferă un randament al investiției, ar putea fi timpul să vă reduceți pierderile. Cu toate acestea, dacă vezi potențialul de a-ți pune încrederea în ceva – sau în cineva – nu există un moment mai bun pentru a face o promisiune pe care știi că o poți respecta.

Până pe 28 august, Venus în Leu se va opune lui Saturn în Vărsător, ceea ce ar putea aduce în discuție o serie întreagă de probleme de relaționare. Nicio relație nu este perfectă, iar dacă nu vezi decât defecte, amintește-ți că probabil nu este atât de rău pe cât pare. Uneori, lucrurile trebuie să fie puțin mai rele înainte de a se îmbunătăți. Dacă tu și partenerul tău sunteți dispuși să lucrați asupra lucrurilor, ar putea fi începutul unei creșteri serioase.

Horoscop de weekend-Pești

De fapt, odată ce va avea loc Luna nouă în Fecioară, pe 27 august, s-ar putea să te simți inspirat să te angajezi față de cineva nou. Dacă ești deja într-o relație, acesta ar putea fi începutul unei faze puternice a călătoriei voastre împreună; una care să vă aducă de zece ori mai aproape. Cu toate acestea, pe măsură ce această Lună Nouă se află în cuadratură cu Marte în a patra ta casă, cea a căminului și a familiei, ar putea exista dezacorduri în rândul celor dragi despre cum ar trebui să decurgă relația voastră.

Odată ce Venus formează o opoziție cu Saturn în a 12-a ta casă a adevărurilor omise, pe 28 august, este posibil să ajungi să constați că nu toată lumea este complet deschisă și sinceră cu ceilalți. Dacă ceva vă împiedică relația să fie complet transparentă, sunteți pe cale să aflați despre ce este vorba.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: