Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop floral – află ce floare ți se potrivește în funcție de zodie! Vei fi surprins să afli!

Horoscop floral – află ce floare ți se potrivește în funcție de zodie! Vei fi surprins să afli!

Horoscop floral - află ce floare ți se potrivește în funcție de zodie! Vei fi surprins să afli!

În astrologie există mai multe tipuri de zodiace. Unul dintre ele este acest horoscop floral și se spune că în sufletul fiecărei persoane se ascunde o floare. Află ce floare ești în funcție de zodie.

Berbec – narcisele sunt unele dintre florile care se potrivesc acestei zodii. O altă floare care se potrivește este zambila. Se pare că nativii din zodia berbec preferă aceste flori de primăvară pentru că primăvara este anotimpul lor preferat din an.

HOROSCOP floral. Taur – florile de salcâm se potrivesc acestor zodii. Lalele și liliacul se alătură acestora. Calmul celor din zodia taur se potrivește perfect cu aceste flori.

Citește și:Zodiac chinezesc APRILIE 2019. Cum stau cu NOROCUL zodiile chinezesti?

Gemeni – pentru această zodie cele mai potrivite flori sunt irișii mov, dar și florile galbene, fiind niște flori mici și fragile asemeni gemenilor.

HOROSCOP floral.

Rac – îi bine dipun florile care cresc la suprafața sau în apropierea apei. Cei mai potriviți sunt nuferii, iar papura poate fi o idee bună pentru decorarea casei, învăluind totul în mister.

Leu – pentru această zodie ne gândim la structura regală. Cei mai potriviți sunt crinii regali și trandafirii. Cea mai importantă floare la leu e Floarea Soarelui. aAceste flori sunt la fel de impunătoare ca și leii.

HOROSCOP floral. Fecioara – au o floare cu totul și cu totul aparte, este vorba despre Lacrimile Maicii Domnului. Sunt flori care te duc cu gândul la simplitate și sinceritate.

Balanță – minunate sunt florile de Tei, care au un parfum superb, ce duce cu gândul la eleganță. Se mai potrivesc și florile de măr. Acestea sunt diafane și seamănă cu felul de a fii al balanțelor.

HOROSCOP floral. Scorpion – tuberozele și florile carnivore sunt preferatele acestor nativi. Mai există flori care te duc cu gândul la moarte. Scorpionul duce cu gândul la partea care ține la partea de neființă, de aceea le plac foarte mult și garoafele.

HOROSCOP floral. Săgetător – li se potrivesc florile de cactus, dar și limba soacrei, dar și coada calului.

Capricorn – Floarea de colț este floarea care se potrivește acestor nativi. Flori de arbuști, în special murele sunt de asemenea printre preferatele acestor nativi.

HOROSCOP floral. Vărsător – vor fi plăcut surprinși de orhidee, mai ales de cea regală. Aceasta îi duce cu gândul la eleganța Orientului. Se mai potrivesc și florile de citrice: lămâi și portocal. Acestea fiind niste flori exotice și foarte frumoase.

Pești – busuoic, care ține de credință. Viorelele sunt de asemenea destinate acestei zodii de apă.

Citește și:Acestea sunt cele mai FIDELE zodii. Faci casa buna cu ele!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: