Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop gemeni vara anului 2022. Vei atinge faima pe care o aștepți!

Horoscop gemeni vara anului 2022. Vei atinge faima pe care o aștepți!

Vara lui 2022 se anunță spectaculoasă. Vei rămâne cu amintiri uimitoare. Cea mai așteptată perioada a anului, vara, cu ale ei temperaturi ridicate – în termometre și în inimi deopotrivă – își lasă amprenta adânc în viețile tuturor. Află cum vei sta, în funcție de zodie, la capitolul dragoste, bani sau sănătate.

Vara lui 2022, plină de schimbări și provocări

Odată ce sezonul Leului se va încheia, pe 22 iulie, Mercur va sfârâi, de asemenea, prin teritoriul de foc al Leului, ceea ce înseamnă că al tău calendar social va fi, probabil, plin de acțiune, cu sărbători și festivități de vară!

Iubire

Pe măsură ce a început anul 2022, s-ar putea să simțiți că vă este testată înțelegerea iubirii și a atașamentului. Din fericire, totul se pregătește pentru un moment fierbinte și plin de viață, când Venus își unește forțele cu Marte până la jumătatea lunii februarie, ajutându-te să te reconectezi cu cele mai sexy instincte ale tale!

Bucură-te de o distracție lejeră în viața ta amoroasă până la sfârșitul lunii iunie, moment în care Venus se va strecura în Gemeni. Acest lucru îți va crește încrederea, îți va ridica nivelul simțului stilului și te va ajuta să te folosești de felul tău irezistibil de a vorbi!

Bani și carieră

Cariera ta primește binecuvântări peste binecuvântări în această vară. 2022 a început cu Jupiter în ambițioasa ta casă a 10-a, aducându-ți oportunități de a-ți extinde talentele și de a obține laudele pe care le meriți. Dacă munciți din greu, universul va fi dornic să vă răsplătească.

Cu toate acestea, odată cu mai mult succes vine și mai multă responsabilitate. Până la jumătatea lunii mai, Mercur va staționa retrograd în Gemeni, blocându-vă producția și forțându-vă să vă regândiți metodele. Iar până la sfârșitul lunii octombrie, Marte va începe, de asemenea, să retrogradeze în Gemeni, forțându-vă să reconsiderați ceea ce încercați cu adevărat să realizați. Răbdarea este cheia!

Sine

Dacă obiectivul tău final este atingerea faimei, vara 2022 este vara ta. Pe măsură ce Jupiter trimite magie către reputația ta, lumea va începe să ia în seamă toată munca ta asiduă și să-ți răspândească numele! Bucură-te de toată atenția suplimentară, dar nu uita – faima este pe cât de nestatornică, pe atât de seducătoare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: