Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop iunie berbec. Îți stabilești noi limite și ai parte de experiențe senzuale

Horoscop iunie berbec. Îți stabilești noi limite și ai parte de experiențe senzuale

Horoscop iunie berbec. Îți stabilești noi limite și ai parte de experiențe senzuale

Iunie 2022 aduce surprize plăcute, dar și mai puțin plăcute, pentru toate semnele zodiacale. Lunile de vară vor fi aducătoare de schimbări pe toate planurile, pentru majoritatea zodilor. Află cum vei sta la capitolul dragoste, bani sau sănătate, în luna iunie a lui 2022.

Horoscop iunie berbec. Dispar relațiile toxice din viața ta

Luna trecută, pentru că a existat o eclipsă transformatoare în Scorpion, te-ai trezit dându-ți prioritate sănătății și bunăstării și spunând nu relațiilor toxice. Dacă, în ciuda eforturilor tale, foștii se strecoară în planurile tale, din fericire, Mercur retrograd se încheie vineri, 3 iunie. Când planeta va deveni directă în Taur, vechile flăcări toxice ar trebui să dispară, iar comunicarea devine mai sănătoasă.

Horoscop iunie berbec. Îți vei stabili noi limite

Saturn devine retrograd în Vărsător începând de sâmbătă, 4 iunie. Saturn este o planetă strictă, ceea ce poate părea respingător, dar acest retrograd te va ajuta să stabilești limite, mai ales cu prietenii. Așteaptă-te să renunți cu calm la orice „dușmani” și să te concentrezi din nou pe cei care își dovedesc loialitatea. Apoi, atunci când vorbărețul Mercur intră în semnul său natal, Gemeni, luni, 13 iunie, devine mult mai ușor să te aperi și să pui în aplicare aceste schimbări.

Horoscop iunie berbec. Care e noaptea în care te poți răsfăța cu experiențe senzuale

Marți, 14 iunie, aduce o lună plină în încrezător Săgetător. Indiferent de statutul relației tale, această noapte este ideală pentru a valorifica puterea primară a lunii pline și pentru a te răsfăța cu experiențe senzuale. Acest lucru poate însemna sex, dar poate arăta, de asemenea, ca o baie lungă sau să vă faceți timp pentru a citi în timp ce purtați o mască de față. Sarcina ta este să te răsfeți cu plăcere.

Horoscop iunie berbec. Ai nevoie de sprijinul familiei

Marți, 21 iunie, aduce începutul sezonului Racului și Solstițiul de vară. S-ar putea să te afli sprijinindu-te puternic pe prieteni și familie în următoarele câteva săptămâni. Așteptați-vă să petreceți timp în lumina reflectoarelor, fie că faceți networking la o cină, fie că primiți recunoaștere pentru realizările profesionale. Cu toate acestea, atenția poate fi stresantă, chiar și pentru semnele de foc încrezătoare ca tine, Berbec. Rămâi conectat la familia pe care ai ales-o pentru a te ajuta să navighezi prin orice anxietate care apare în această perioadă.

Când Venus, planeta iubirii, a abundenței și a frumuseții, intră în Gemeni miercuri, 22 iunie, ți se reamintește de importanța sistemelor de sprijin platonic. Indiferent de statutul relației tale, a lăsa prieteni buni să se irosească este tragic. Așadar, dacă te-ai instalat prea confortabil într-o poveste de dragoste pe termen lung, fă un efort suplimentar pentru a-ți vedea prietenii în această perioadă. Și, dacă ești singur, acordă-ți o pauză mentală și ia-ți timp de pe aplicațiile de întâlniri pentru a te bucura de experiențe de calitate cu cei mai buni prieteni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: