Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop iunie gemeni. Începe luna plăcerii!

Horoscop iunie gemeni. Începe luna plăcerii!

Femeia Gemeni. Cum faci să o ții toată viața lângă tine. Personalitatea duală îți poate da bătăi de cap

Sezonul de vară începe cu multă energie și voie bună. Prima lună de vară din 2022 e plină de noutăți. Iunie aduce surprize plăcute, dar și mai puțin plăcute, pentru toate semnele zodiacale. Lunile de vară vor fi aducătoare de schimbări pe toate planurile, pentru majoritatea zodilor. Află cum vei sta la capitolul dragoste, bani sau sănătate, în luna iunie a lui 2022.

Horoscop iunie gemeni. Orizont deschis către senzualitate

luna iunie promite multe lucruri pe care să le aștepți cu nerăbdare. Vineri, 3 iunie, planeta dvs. guvernatoare, vorbărețul Mercur, își încheie retrogradarea și devine directă în Taur. Inspiră adânc și expiră, pentru că viața va curge mai ușor. Ești un flirt carismatic, Gemeni, și pentru că Mercur este planeta ta guvernatoare atunci când merge retrograd, ești unul dintre semnele cu cele mai mari șanse de a relua legătura cu un fost. Cu toate acestea, este mai sănătos să rămâi în prezent, așa că, pe măsură ce Mercur devine direct, ia în considerare să lucrezi la o practică de meditație sau să folosești tarotul pentru a te ajuta să te împământenești.

Există o altă retrogradare de care trebuie să fii conștient. Saturn, „făcătorul de sarcini” al zodiacului, cunoscut pentru reguli și disciplină, merge retrograd în Vărsător, orientat spre comunitate, începând de sâmbătă, 4 iunie. Când Saturn merge retrograd, ne cere să decidem cum să ne petrecem cel mai bine timpul. Pentru tine, Gemeni, această retrogradare îți poate schimba perspectiva în dormitor. Există vreo șansă să te concentrezi mai mult pe plăcerea ta decât pe partenerul (sau partenerii tăi)? Dacă da, ia în considerare posibilitatea de a petrece mai mult timp cu nevoile fizice și emoționale ale iubitului tău.

Horoscop iunie gemeni. Mai ușor să comunici, mai ușor să asculți

Planeta care te guvernează, Mercur, intră în semnul tău, Gemeni, luni, 13 iunie. Mercur este planeta comunicării, dar nu uitați că este o stradă cu două sensuri. Când planeta vorbăreață intră în semnul tău, nu numai că te vei exprima mai bine, dar revenind la notele de mai sus despre luarea în considerare a celorlalți, îți va fi mai ușor să asculți, de asemenea.

Horoscop gemeni. Iunie, luna plăcerii

Marți, 14 iunie, aduce o lună plină în Săgetător, care va pune în lumină plăcerea ta. Asta da propoziție frumoasă. Lunile pline sunt momente primare, animalice, așa că se pretează în mod natural la un sex grozav. Aceasta este o noapte ideală pentru a urma sfatul de mai sus. Petreceți mai mult timp pentru preludiu, întrebându-vă partenerul ce își dorește și concentrându-vă asupra lui. Cel mai probabil, vei primi și tu mai multă atenție ca rezultat. Și, dacă ești singură, nu trebuie să-ți faci griji pentru nimeni altcineva în afară de tine și de jucăria ta sexuală preferată.

Marți, 21 iunie, începe sezonul Racului și Solstițiul de vară. Da, drăguță Gemeni, asta înseamnă că sezonul tău s-a terminat, dar înseamnă și nopți fierbinți de vară, petreceri de dans transpirate, excursii pe plajă și toate celelalte aventuri care vin odată cu vara.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: