Redactia.ro
Home » Știri » Horoscop luna octombrie. Ce le așteaptă pe zodii și de ce provocări vor avea parte

Horoscop luna octombrie. Ce le așteaptă pe zodii și de ce provocări vor avea parte

Horoscop luna octombrie

Este octombrie, ceea ce înseamnă că am intrat oficial în sezonul Halloween-ului. Mercur este în prezent retrograd, dar asta se va încheia luna aceasta. Octombrie aduce calm, respect de sine și bani. Iată care e horoscopul pentru luna octombrie și ce le așteaptă pe zodii.

Horoscop luna octombrie. Ce le așteaptă pe zodii și de ce provocări vor avea parte

Primul eveniment astrologic demn de remarcat în această lună este o lună nouă întunecată în romantica Balanță, miercuri, 6 octombrie. Deoarece lunile noi marchează un nou început, aceasta este o noapte excelentă pentru oricare dintre semne pentru a merge la o primă întâlnire sau pentru a rămâne în casă și a medita asupra intențiilor tale pentru viața ta amoroasă.

Predicțiile lunii octombrie în funcție de semnul zodiacal

Berbec (21 martie – 19 aprilie)
Octombrie aduce adevăruri dure, dar importante în ceea ce privește viața ta amoroasă. Dacă ai o diferență majoră cu partenerul tău, cum ar fi ceea ce simți în legătură cu copiii sau cu căsătoria, nu mai poți ignora acest lucru. Din fericire, Mercur retrograd se termină, iar tu ești în măsură să îți comunici nevoile cu încredere și claritate. Luna plină în semnul tău aduce orgasme fantastice. Nici măcar nu ai nevoie de un partener, rămâi în casă cu o nouă jucărie sexuală. Citește aici horoscopul complet al lunii octombrie.

Taur (20 aprilie – 20 mai)
Ai avut ceva anxietate în ultima vreme, Taur, dar viața pare mai puțin haotică atunci când Pluton, Jupiter, Saturn și Mercur devin toți direcți în această lună. Acum că te simți mai relaxată, ai mintea limpede în ceea ce privește viața ta amoroasă. S-ar putea să fii pusă la încercare de un whack-a-mole de foști care se întorc, dar rămâi prezentă, concentrează-te pe prezent și nu le scrie înapoi acestor scorpii. Citește aici horoscopul complet al lunii octombrie.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)
Ai ocazia să fii pretențioasă luna aceasta, Gemeni. Ești atât de plină de carismă încât s-ar putea să te trezești cu mai mulți parteneri romantici din care să alegi. Întâlnește-te cu câte persoane îți dorești, dar numai dacă te fac să râzi și te excită. În plus, există vești noi și minunate despre carieră care sosesc la mijlocul lunii. Citește horoscopul complet al lunii octombrie aici.

Rac (21 iunie – 22 iulie)
Ești o gazdă incredibilă, dragă Rac, dar asigură-te că îi lași și pe alții să te răsfețe. Când planeta norocoasă Jupiter își încheie retrogradarea, îți dai în sfârșit jos ochelarii roz nostalgici și îți vezi fostele relații așa cum au fost. Nu, nu trebuie să-ți urăști fostul, dar trebuie să încetezi să mai romantizezi trecutul dacă vrei să te bucuri de prezent. Citește aici horoscopul complet al lunii octombrie.

Leu (23 iulie – 22 august)
Octombrie este o lună interesantă pentru Lei, datorită tuturor oportunităților de a se îmbrăca frumos! Chiar dacă rămâi în casă de Halloween, cumpără-ți un inel luminos și fă-ți sute de selfie-uri. Nu uita să te odihnești în această lună, dragă Leu, la urma urmei, ești o pisică luxoasă căreia îi place să lenevească la soare. Nu lăsa ca standardele imposibile ale culturii hustle să te lase să te compromiți. Citește aici horoscopul complet al lunii octombrie.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)
Octombrie te inspiră să ceri mai mulți bani, Fecioară, iar tu ești o persoană atât de muncitoare încât nu se poate nega că îi meriți. Ești entuziasmată de Halloween, dar trebuie să te ții de propriile limite în ceea ce privește socializarea. Și, apropo de limite, luna aceasta te găsește împărtășindu-ți atât fanteziile, cât și limitele în pat cu actualii sau viitorii iubiți. Citește horoscopul complet al lunii octombrie aici.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)
Octombrie este o lună optimistă pentru tine, Balanță. Te trezești observând bucurie în locuri aleatorii, iar acest lucru este o binecuvântare. Ți se reamintește cât de importantă este plăcerea ta. Identifică-ți dorințele și limitele în dormitor, apoi comunică-le oricăror iubiți pentru tone de sex grozav în această lună. Și, dacă ești singură, tot ce ai nevoie este o jucărie sexuală. Citește horoscopul complet al lunii octombrie aici.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)
Sezonul tău începe luna aceasta, Scorpionule. Atunci când una dintre planetele tale guvernatoare, Pluto, își încheie retrogradarea și devine directă, ai sarcina de a-ți transforma cele mai proaste obiceiuri în superputeri. În loc să urmărești un fost sau să inventezi un complot de răzbunare, scufundă-te în noi proiecte creative. Sărbătorește-ți ziua de naștere (și Halloween-ul) în stil mare! Citește aici horoscopul complet al lunii octombrie.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)
Emoțiile reprimate pot avea consecințe negative asupra relațiilor tale, așa că luna aceasta îți cere să te confrunți cu sentimentele tale. Dacă nu ai deja un terapeut, este timpul să îți faci rost de unul. O lună plină în semnul de foc al tovarășului Berbec aduce sex fierbinte în calea ta, așa că, chiar dacă este ceva ocazional, vrei să fii deschis la intimitate. Citește horoscopul complet al lunii octombrie aici.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)
Pe măsură ce se apropie sezonul manelelor, te trezești că îți dorești ceva mai serios, Capricorn. Renunți la problemele legate de angajament pentru a experimenta dragostea pe care o meriți. Asigură-te că îți faci timp pentru odihnă în această lună, pentru că vești financiare bune vin spre tine și vrei să abordezi o nouă muncă funcționând la capacitate maximă. Citește horoscopul complet al lunii octombrie aici.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)
Când Pluton, planeta morții și a renașterii, devine direct miercuri, 6 octombrie, îți dorești o schimbare de look și ar trebui să te apuci de ea! Vopsește-ți părul într-o culoare nouă sau poartă o perucă pentru Halloween. Poți fi distantă, Vărsătorule, ceea ce te face sexy și misterioasă, dar luna aceasta, concentrează-te pe intimitate și pe a-i lăsa pe cei dragi să se apropie de tine. Citește aici horoscopul complet al lunii octombrie.

Pești (19 februarie – 20 martie)
Primești un impuls binevenit de încredere datorită numeroaselor retrogradări care se încheie în această lună. Dacă ești singură, dulcele Pești, te poți aștepta la o primă întâlnire armonioasă pe parcursul lunii octombrie. Dacă ești în parteneriat, te trezești că îți amintești toate motivele pentru care îți iubești partenerul și căldura crește în dormitor. Citește horoscopul complet al lunii octombrie aici.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: