Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop primăvară 2023, cu Mihai Voropchievici. Fecioarele descoperă lucruri noi despre ele, iar Racii preferă să se joace cu focul

Horoscop primăvară 2023, cu Mihai Voropchievici. Fecioarele descoperă lucruri noi despre ele, iar Racii preferă să se joace cu focul

Horoscop primăvară 2023, cu Mihai Voropchievici. Fecioarele descoperă lucruri noi despre ele, iar Racii preferă să se joace cu focul

Horoscop primăvară 2023, cu Mihai Voropchievici. Iată ce se întâmplă cu toate cele 12 zodii în această primăvară. Fecioarele descoperă lucruri noi despre ele, iar Racii preferă să se joace cu focul.

Horoscop primăvară 2023, cu Mihai Voropchievici – Berbec

Berbecii au șansa în primăvară de a-și îndeplini visele. Este o perioadă favorabilă mai ales pe plan personal și romantic. Cei care sunt încă singuri își pot găsi jumătatea până în Paște. Însă, există riscul ca în această perioadă să facă o alegere greșită. Așadar, sunt sfătuiți ca pentru a face o alegere optimă să analizeze dacă e pentru ei persoana respectivă și le aduce fericire.

Berbecii trebuie să aibă grijă să nu forțeze nota, să se ferească de tringhiurile amoroase și să nu se ducă în extreme. Luna lui norocoasă este mai. Pe Berbeci îi așteaptă ceva surprize și pe plan financiar.

Horoscop primăvara 2023, cu Mihai Voropchievici – Taur

Taurii își pot îndeplini visurile pe latura amoroasă. Cei care sunt într-o relație au șansa de a se căsători, iar cei singuri vor avea mai multe variante din care să aleagă. De asemenea, Taurii vor avea parte de multe întâlniri și călătorii în această primăvară. În luna mai, vor avea noroc pe plan financiar și e posibil să ajungă în posesia unei sume mari de bani.

Totodată, Taurii sunt sfătuiți să nu lase iubirea pe ultimul loc chiar dacă sunt asigurați pe plan financiar și să analizeze de două ori dacă vor să facă o schimbare pe plan romantic.

Horoscop primăvara 2023, cu Mihai Voropchievici – Gemeni

În primăvară 2023, Gemenii se vor bucura de toți banii pe care i-au strâns până acum. De asemenea, unii dintre ei vor avea parte de recunoaștere la locul de muncă sau o promovare care le va aduce și un plus la finanțe.

Anul acesta este unul favorabil pentru ca Gemenii să se hotărască dacă vor să se căsătorească sau nu. Această zodie este sfătuită să nu uite de obligațiile pe care le au atât în plan amoros, cât și în plan personal. Cea mai norocoasă lună a gemenilor este luna aprilie.

Horoscop primăvara 2023, cu Mihai Voropchievici – Rac

Racii vor căuta să experimenteze și să se aventureze în situații complicate. O să le placă un pic să se joace cu focul, chiar dacă se ard. Sunt sfătuiți să renunțe la trecut pentru a avea niște amintiri memorabile noi. Evoluează foarte mult la capitolul profesional. Pot să primească și ajutor din partea cuiva, dar demonstrează că prin muncă pot obține absolut orice își doresc.

Nativii liberi, care nu au obligații încă, se pot îndrăgosti și pot lega relații serioase și de durată. Iar la capitolul bani, surprize frumoase pentru nativii. Schimbările și oportunitățile cele mai grozave vin în luna mai. Pentru alții, stau pe un trend de echilibru.

Horoscop primăvara 2023, cu Mihai Voropchievici – Leu

Anul ăsta, zodia Leu trece printr-o schimbare radicală de statut, ca urmare a anului trecut unde a avut parte numai de cu suișuri, coborușuri și multe nemulțumiri. Iar acum apar tot felul de situații care îi pun pe nativi să își schimbe principiile dacă vor neapărat să se integreze într-un grup, într-o companie.

Leii sunt sfătuiți să se focuseseze pe învățat, să evite să îi eclipseze pe cei din jur și să spună „da” provocărilor pe plan profesional. În schimb, pe plan personal nativii ar trebui să fie cumpătați în alegerile amoroase. Luna benefică pentru leu este aprilie, unde se așteaptă schimbări importante pe plan profesional și emoțional. Nu trebuie să facă multe lucruri, doar să accepte linia destinului.

Horoscop primăvara 2023, cu Mihai Voropchievici – Fecioară

Fecioarele vor descoperi noi posibilități în această primăvară. Își dau seama că au niște talente și niște calități ascunse de care nu știau. Fecioarele, puternice și rezistente, vor demonstra că adevărul e de partea lor, adevăr pe care l-au constatat și de care s-au tot lovit.

Fecioarele sunt sfătuite să meargă cu pieptul înainte, dar și să își rezolve problemele pe care le-au tot amânat. De asemenea, trebuie să se asigure că nimic din trecut nu le va crea probleme în viitor. Fecioarele vor avea parte de surprize pe plan financiar în luna mai.

Horoscop primăvara 2023, cu Mihai Voropchievici – Balanță

Balanțele își găsesc jumătatea în a doua parte a primăverii. Balanțele singure, la fel ca și Gemenii sunt sfătuite să nu aștepte până la bătrânețe pentru a se căsători. Balanțele vor gusta succesul pe plan profesional pentru că știu să intervină la momentul potrivit, acolo unde e cazul, și să-și afirme calitățile.

Astfel, în această primăvară Balanțele ar trebui să aibă grijă să nu devină delăsătoare, mai ales în sectorul profesional. Vor avea parte de surprize plăcute pe plan financiar în luna aprilie, a declarat Mihai Voropchievici la emisiunea Adevăruri Ascunse.

Totodată, Balanțele se află și ele sub protecție divină în această primăvară, asemenea Capricornilor. Asta înseamnă că își vor găsi refugiu în zona spirituală ori de câte ori vor avea un hop de trecut. Vor merge la biserică mai des și de acolo își vor lua liniștea. Orice rău li s-ar întâmpla, Balanțele vor putea să le depășească.

Horoscop primăvara 2023, cu Mihai Voropchievici – Scorpion

Scorpionii vor avea o perioadă nebună. Au parte de foarte multe evenimente neașteptate atât la locul de muncă, dar și în viața personală. Nativii zodiei Scorpion sunt sfătuiți să nu alerge după dragoste. Pentru cei care încă nu au întemeiat un cămin sau sunt într-o relație liberă, sfatul este să ia o decizie, ori să se căsătorească, ori să aleagă despărțirea în cazul unei relații care nu le aduce nimic bun.

Stelele le arată că vor lua o decizie fantastic de importantă, legată în primul rând de locul de muncă. Unii Scorpioni e posibil să se apuce de cu tot o altă profesie decât acea de până acum. Deci o schimbare majoră, o schimbare radicală.

Horoscop primăvara 2023, cu Mihai Voropchievici – Săgetător

Nativii din zodia Săgetător se vor simți tot mai siguri din punct de vedere financiar în această primăvară. De asemenea, vor avea parte de oportunități de a-și lărgi orizonturile pe plan financiar datorită unor colaborări noi sau unor locuri noi de muncă.

Săgetătorii au șansa ca în această primăvară, dacă riscă, să și câștige. Însă, sunt sfătuiți să nu facă pe atotștiutorii, deoarece riscă să devină toxici. Pe plan emoțional, vor avea parte de foarte multe lucruri pozitive. Nu e exclus ca Săgetătorii să aibă parte și de întâlniri neplăcute, mai ales aproape de finalul primăverii. Cea mai bună lună pentru Săgetători este luna mai.

Horoscop primăvara 2023, cu Mihai Voropchievici – Capricorn

Capricornul are și el parte de o serie de schimbări pe toate planurile. Nativii din această zodie vor avea șansa să se afirme în societate și să se simtă speciali.

În plan profesional vor evolua foarte mult și au șanse să promoveze. Fiind persoane ordonate, Capricornii sunt sfătuiți să economisească atât bani cât și timp pentru a nu se lovi de haosul pe care îl detestă. Luna aprilie este o lună care aduce multe surprize benefice pe plan financiar.

Totodată, Capricornii sunt zodiile protejate de Divinitate în această primăvară. Orice li s-ar întâmpla, nativii vor simți că nu e capătul lumii și vor trece peste obstacole pentru că au credință în suflet și speranță.

Horoscop primăvara 2023, cu Mihai Voropchievici – Vărsător

Vărsătorii ajung și ei după nouă ani de zile să demonstreze ceva. Vor să scoată la iveală toate secretele în primăvara asta. Ei ar trebui să evite să manipuleze sau să profite de alții în această primăvară. De asemenea, sunt sfătuiți să renunțe la toate lucrurile care îi apasă și la secretele pe care le-au cărat atât de mult timp în spate.

Însă, nativii trebuie să aibă grijă ce secret scot la iveală și cui îl împărtășesc, pentru că acest lucru se poate întoarce împotriva lor. Cei care încă sunt singuri reușesc să îndrăgostească, chiar dacă nu vor planifica o căsătorie, a spus Mihai Voropchievici la Adevăruri ascunse.

Horoscop primăvara 2023, cu Mihai Voropchievici – Pești

Peștii vor avea parte de multe încercări și schimbări în această primăvară. În timp ce unii dintre Pești au șansa de a face o schimbare în plan profesional, alții se vor îndrăgosti. Deși există riscul ca nativii din zodia Pești să se îmbolnăvească, aceștia vor trece repede peste problemele de sănătate.

Probleme se vor ivi și pe plan financiar, dar pâna la finalul primăverii vor putea să stea din nou liniștiți. Peștii sunt sfătuiți să își depășească limitele de comunicare în iubire, să aibă grijă la cât cheltuiesc, să analizeze bine o oportunitate înainte de a risca pe plan profesional și să evite sedentarismul. Cea mai norocoasă lună, în care primesc banii mult așteptați, este luna aprilie, conform sursei menționate.

Horoscop primăvară 2023, cu Mihai Voropchievici. Fecioarele descoperă lucruri noi despre ele, iar Racii preferă să se joace cu focul
Foto: Antena 3 CNN
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: