Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop rune pentru săptămâna 21-27 iunie 2021, cu Mihai Voropchievici

Horoscop rune pentru săptămâna 21-27 iunie 2021, cu Mihai Voropchievici

Horoscop rune pentru săptămâna 21-27 iunie 2021, cu Mihai Voropchievici

Horoscop rune pentru săptămâna 21-27 iunie 2021. Această săptămână vine cu schimbări mari pentru zodii. Conform numerologului Mihai Voropchievici, horoscopul runelor pentru săptămâna 21-27 iunie, va veni cu o multitudine de lucruri noi pentru mulți. De asemenea, specialistul are și câteva avertizări.

Horoscop rune Berbec, săptămâna 21-27 iunie 2021

Potrivit numerologului, nativii Berbec sunt aproape de a se muta din casă sau, atenție, de la locul de muncă. Cu toate astea, aceștia vor acționa în felul lor specific și vor fi extrem de hotărâți, indiferent de ce le iese în cale.

Horoscop rune Taur, săptămâna 21-27 iunie 2021

În ceea ce-i privește pe tauri, numerologul Mihai Voropchievici susține că aceștia nu au primit o gratificație sau o bunăstare, Dar îl au pe Wunjo și vor avea parte de o săptămână minunată. Așadar, nativii taur se vor simți bine.

Horoscop rune Gemeni, săptămâna 21-27 iunie 2021

Nativii Gemeni vor trebui să treacă prin mai multe greutăți, pentru a vedea realitatea. Voropchievici le recomandă să fie foarte atenți cu cine își petrece timpul, cu cine mânâncă și cel mai important, ce decizii ia.

Horoscop rune Rac, săptămâna 21-27 iunie 2021

Racii își vor consolida poziția de cap al familiei, dar și la seriviciu, acolo unde sunt apreciati. Dacă nu își mobilizează forțele cât mai repede, acestea vor rămâne în suspans și nu vor avea o perioadă prea bună.

Horoscop rune Lei, săptămâna 21-27 iunie 2021

Conform numerologului, leii au fertilitate și belșug, iar peste puțin timp toate dorințele li se vor îndeplini. Mai mult, nativii Lei vor avea parte de lucruri frumoase.

Horoscop rune Fecioară, săptămâna 21-27 iunie 2021

Fecioarele vor reuși să impresioneze pe toată lumea. Vor produce un salt calitativ în existența lor, fiind pentru prima oară când au parte de un asemenea succes. Deși s-au luptat în ultima perioadă să le mergă bine, rezultatele sunt pe cinste.

Horoscop rune Balanță, săptămâna 21-27 iunie 2021

În această săptămână, balanțele sunt extrem de agitate, iar acest lucru va persista în viața lor. Trebuie să aibă grijă de ei și să fie precauți.

Horoscop rune Scorpioni, săptămâna 21-27 iunie 2021

Scorpionii sunt sfătuiți să lase grijile la o parte, mai ales cele legate de trecut, și să se pregătească să întâmpine lucruri mai bune. Săptămâna asta le va aduce ceva frumos.

Horoscop rune Săgetător, săptămâna 21-27 iunie 2021

În această săptămână, săgetătorii vor afla un adevăr important care le va decide viitorul. Aceștia nu și-au rezolvat toate problemele, iar astrele le arată pisica pentru a conștientiza detaliile care le scapă. De asemenea, aceștia trebuie să-și dea seama care sunt greșelile pe care le repetă.

Horoscop rune Capricorn, săptămâna 21-27 iunie 2021

Capricornii vor avea de dus o mică bătălie. Această săptămână va fi asemănătoare celei precedente. Tot ce trebuie să facă este să rămână calmi și să aibă răbdare.

Horoscop rune Vărsător, săptămâna 21-27 iunie 2021

În această perioadă, vărsătorii vor găsi răspuns la toate întrebările și rezolvare la toate problemele. Vor face un consiliu de familie și vor discuta.

Horoscop rune Pești, săptămâna 21-27 iunie 2021

De această dată, nativii Pești trebuie să abordeze diferit problemele în săptămâna care urmează. Doar cu schimbarea tacticii vor reușit să ajungă acolo unde și-au dorit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: