Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop săgetător vara anului 2022. Vei avea parte de un nou drum în carieră!

Horoscop săgetător vara anului 2022. Vei avea parte de un nou drum în carieră!

Zodia care te vrăjește din 2 pași și 3 mișcări! Stai departe de ea, te lasă în ceață numaidecât

Vei avea mai multă grijă de tine sau cel puțin așa ar trebui. Vara lui 2022 aduce surprize plăcute, dar și mai puțin plăcute, pentru toate semnele zodiacale. Lunile de vară vor fi aducătoare de schimbări pe toate planurile, pentru majoritatea semnelor zodiacale. Cea mai așteptată perioada a anului, vara, cu ale ei temperaturi ridicate – în termometre și în inimi deopotrivă – își lasă amprenta adânc în viețile tuturor. Află cum vei sta, în funcție de zodie, la capitolul dragoste, bani sau sănătate.

Vara lui 2022, plină de schimbări și provocări

Eliberează-ți copilul din tine, pentru că vine soarele! Asta ne transmit astrologii, pentru că indiferent de locul în care locuiți în lume, vara este întotdeauna un motiv pentru a privi partea bună a lucrurilor, iar horoscopul de vară 2022 o dovedește. Cald și radiind de viață, acest anotimp plin de viață este simbolul sărbătorii, al fertilității și al hranei, cel puțin atunci când îl privești din punct de vedere spiritual.

Horoscop săgetător pentru vara anului 2022

Pe 27 august, o lună nouă în Fecioară ar putea să te conducă pe un nou drum în carieră. Păstrează-ți mintea deschisă, pentru că nu vrei să treci cu vederea toate aceste oportunități incredibile! Citește horoscopul complet al Săgetătorului aici.

Dragoste

Trebuie să fii și mai generoasă cu inima ta! Sentimentele încep întotdeauna să se intensifice la solstițiul de vară, iar când acesta va avea loc pe 21 iunie, Soarele în Rac îți va energiza simultan a opta casă a strămoșilor, a uniunilor intime, a resurselor comune și a colaborărilor comune. Cu toate că, odată cu intrarea lui Venus în a șaptea casă a parteneriatelor în ziua următoare, acest lucru ar putea să vă aducă o explozie de romantism și seducție!

Cu toate acestea, înainte ca luna să se încheie, o Lună nouă în Rac, pe 28 iunie, va aduce noi începuturi în a opta ta casă a transformării, provocându-te în același timp să discerni între dorințele inimii tale și prioritățile practice.

În altă ordine de idei, curajosul Marte va intra în prolifica ta casă a șasea pe 5 iulie, ceea ce va supraîncărca totul, de la ritualurile tale zilnice și rutina de lucru până la productivitatea ta generală. Mercur se va alătura Soarelui în Rac în aceeași zi, sugerând că unii dintre voi s-ar putea să vă gândiți dacă să cereți o mână de ajutor unui partener semnificativ, dacă nu cumva invers.

Bani și carieră

Pentru aceia dintre voi care își schimbă rutina de lucru, Luna plină în Capricorn din 13 iulie va răsări în a doua casă a banilor, dezvăluindu-vă modul în care vă puteți cheltui mai înțelept banii câștigați cu greu.

Sine

Sezonul Leului, care începe pe 22 iulie, se simte întotdeauna ca o revigorare mult așteptată pentru tine, marcând plecarea Soarelui din una dintre cele mai puternice și intense case din harta ta natală.

Deși, cu Venus încă zăbovind în Rac și stârnindu-ți emoțiile, vor exista încă o mulțime de oportunități de a crea intimitate sinceră și conexiuni sufletești. Poate că perspectiva ta asupra acestor relații se va schimba în acest proces, mai ales dacă ai evitat în mod conștient aceste tipuri de schimburi spirituale. Acest lucru nu ar fi o surpriză cu Chiron rănit care staționează retrograd pe 19 iulie, deoarece revizitezi simultan o amintire dureroasă din trecutul tău din care încă înveți cum să te vindeci.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: