Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop săptămânal 18 – 24 noiembrie. O săptămână plină de încercări pentru 4 zodii

Horoscop săptămânal 18 – 24 noiembrie. O săptămână plină de încercări pentru 4 zodii

Horoscop săptămânal 18 - 24 noiembrie

Astrologii au pregătit horoscop săptămânal 18 – 24 noiembrie. Iată ce spun astrele pentru fiecare zodie.

Horoscop săptămânal 18 – 24 noiembrie: Berbec

Viața sentimentală cunoaște o îmbunătățire considerabilă. Ești dispus să lași orgoliul la o parte, iar asta îți va aduce doar semne bune din partea persoanei iubite. Nu uita, dacă lași garda jos din când în când, asta nu te face slab! Se anunță numai bune pentru tine.

Taur

Zile pline de energie și idei bune, care la locul de muncă te vor face să te remarci din mulțime. Iar colegii tăi nu vor fi singurii care îți vor observa energia bună, ci și superiorii. Ai terenul pavat spre o avansare, dar ai grijă că poți pierde totul într-o clipită dacă nu le dai credit și celor din jur.

Gemeni

E o săptămână foarte relaxată pentru tine. Tocmai ce-ai dus un proiect la bun sfârșit, iar acum culegii laurii. Poate puțină atenție acordată persoanei de lângă tine n-ar strica dacă tot ai atâta timp liber.

Rac

Plănuiești de prea mult timp o vacanță și parcă și-a pierdut deja din farmec. Nu mai zăbovi, pune degetul pe hartă și ia-ți câteva zile departe de la stresul cotidian. Timpul petrecut departe te va face mult mai productiv la serviciu, când te întorci.

Leu

Lucrurile nu sunt așa cum ți le-ai dorit. Anul e pe sfârșite și te gândești că prea puține din rezoluțiile s-au realizat. Nu dispera, săptămâna asta te va ajuta să prioritizezi mai bine ce este important pentru tine.

Horoscop săptămânal 18 – 12 noiembrie Fecioară

Prima parte a săptămânii vine la pachet cu o dorință aprigă de schimbări. Nu te pripi, unele lucruri sunt OK așa cum sunt. Detașează-te și privește imaginea de ansamblu, s-ar putea să fii mai aproape de obiectiv decât ți-ai fi închipuit.

Balanță

Probleme cu banii nu sunt noi pentru tine, dar săptămâna asta te vor scoate din minți. Poate că ar trebui să te mai întrebi, din când în când, dacă chiar ai nevoie de toate lucrurile pe care le cumperi.

Scorpion

Mai multă încredere în tine. De atât ai nevoie pentru ca săptămâna asta să fie așa cum ți-o dorești. Și nu uita, persoana de lângă tine merită tot atâta afecțiune pe cât îți oferă.

 

Săgetător

Dacă nici până acum nu ai găsit pe nimeni cu care să construiești ceva, nu înseamnă că acea persoană nu va veni niciodată în viața ta. Lucrurile au mersul lor, iar tu nu poți decât să fii pregătit pentru acel moment în care se va întâmpla.

Capricorn

Horoscop săptămânal 18 – 24 noiembrie. Cariera e importantă, dar nu ar trebui să fie mereu pe primul loc. Privește în jur și vezi ce te face cu adevărat fericit. S-ar putea să descoperi niște lucruri la care nu te-ai fi gândit niciodată.

Vărsător

Să pierzi pe cineva drag nu e niciodată ușor. Însă, dacă ai persoanele potrivite lângă tine, poți depăși și aceste zile pline de încercări. Dă-le șansa să-ți fie alături.

Pești

Probleme în plan amoros n-o să dispară ca prin minune. Însă, dacă ai depune puțin efort, în loc să aștepți ca partenerul să le rezolve pe toate, s-ar putea să ajungi mai ușor la fericire.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini