Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop săptămânal 22-29 septembrie 2019. Ce le-au rezervat astrele tuturor zodiilor

Horoscop săptămânal 22-29 septembrie 2019. Ce le-au rezervat astrele tuturor zodiilor

Horoscop săptămânal 22-29 septembrie 2019. Ce le-au rezervat astrele tuturor zodiilor

Horoscop săptămânal 22-29 septembrie 2019. Ce le-au rezervat astrele tuturor zodiilor.

Citeste horoscopul săptămânal 22-29 septembrie 2019 și află ce ți-au rezervat astrele.

Berbec -Horoscop săptămânal 22-29 septembrie 2019

Este posibil să ai unele probleme în afaceri, iar asta îți va da multe bătăi de cap toată săptămâna. Dar nu-ți face griji, câțiva parteneri te vor ajuta să ieși din bucluc, de asemenea, ar trebui să pui niște bănuți deoparte.

Taur

Simți nevoia să fii independent, iar acest lucru s-ar putea întoarce precum o lovitură asupora ta, deoarece a trăi independent nu înseamnă că trăiești într-o bulă imaginară. Nu trebuie să-i ignori pe cei din jurul tău.

Gemeni

Problemele cu banii se vor intensifica, însă din punct de vedere spiritual te vei liniști. Crezi că ești disperat dacă nu ai bani, chiar dacă uneori poți realiza lucruri gratis.

Rac

Săptămâna asta se vor ivi multe probleme, mai ales la serviciu, din cauza relațiilor tensionate cu colegii de muncă. Ar trebui să fi calm pentru că toate se vor rezolva.

Leu

Comunicarea este una dintre cele mai apreciate calități când te referi la succesul profesional. Iar tu vei avea noroc pentru că deții această armă și te vei bucura din plin de acest lucru.

Fecioară -Horoscop săptămânal 22-29 septembrie 2019

Ai tendința să insițti foarte mult chiar și atunci când trebuie să te retragi pentru a se liniști apele. Ar trebui să îți acorzi mai mult timp și gândește-te la fericirea ta.

Balanță

O persoană din trecut va reveni în viața ta, fără să te aștepți. Această persoană va deveni foarte importantă pentru tine. Însă, nu te implica imediat, aveți nevoie de timp.

Scorpion

În această săptămâna se vor finaliza unele proiecte și poate vei primi o sumă importantă de bani. În schimb vă lipsește un lucru important, calmul. Ar trebui să te liniștești și să stai cu familia ta.

Săgetător

Ești o persoană directă și acest lucru este posibil să rănească pe cineva . Nu le mai arunca vorbe grele oamenilor din jurul tău, pentru că te vei trezi într-o zi și nu vei mai avea pe nimeni lângă tine.

Capricorn –Horoscop săptămânal 22-29 septembrie 2019

Membrii familiei te vor vizita iar acest lucrunu face altceva decât să vă unească și mai mult. Într-adevăar, vei avea o săptămâna obositoare, dar vei fi alături de cei dragi.

Vărsător

Vei fi foarte norocos săptămâna asta pentru că vei întâlni persoane interesante și pozitive. Aceste persoane te vor distra și te vor scoate din cuibul tau confort.

Pești -Horoscop săptămânal 22-29 septembrie 2019

Îți vei da seama că unii colegi nu sunt chiar așa cum par, dar nu te preocupa asa mult. Vezi-ți de treabă, pentru că tu vei avea parte de lucruri mult mai interesante.

Citeste si:Un pacient deja internat a fost găsit mort în curtea unui spital din Iasi

Loading...