Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop saptamanal 9 – 16 august 2021, oferit de Adina Binder. Zodia care incepe o viață nouă

Horoscop saptamanal 9 – 16 august 2021, oferit de Adina Binder. Zodia care incepe o viață nouă

Horoscopul zilei pentru 4 martie. Despărțire neașteptată dar și iubire necondiționată

Horoscop saptamanal 9 – 16 august 2021, oferit de Adina Binder. Se anunță schimbări importante pentru mai multe zodii.

Berbec

Chiar poti sa incepi sa iti cladestii o viata noua, asa cum ti-ai dorit dintotdeauna. In plan sentimental schimbarile pot avea loc pe neasteptate. Atentie insa la oamenii cu care intri in contact, caci te poti iluziona foarte usor.

Taur

Te poti muta intr-o casa noua sau iti poti amenaja altfel interiorul casei. Chiar daca iti plac obisnuintele, acum bate un vant al schimbarii si vrei sa faci lucrurile diferit.

 Gemeni     

Schimbarile de stare pe care le traiesti sunt prea epuizante pentru tine si simti ca ai obosit. Ai vrea sa faci mai multe lucruri deodata dar ceva te impiedica si va trebui totusi sa le faci pe rand.

Rac

Poate te gandesti sa incepi o afacere cu prietenii si te superi caci asteptarile tale nu corespund cu comportamentul lor. Pe de-o parte crezi ca te poti baza pe ei, pe de alta parte constati ca ei nu sunt permanent la dispozitia ta.

Leu

Planurile tale de afaceri pierd teren in fata pasiunilor tale despre care poate nici nu ai stiut pana acum. Esti intr-o faza creatoare in care ai foarte mult de daruit si ar fi bine sa iti dai voie si sa lasi lucrurile sa curga de la sine.

Fecioara

Daca vrei sa te apuci de ceva, constati ca iti vin ajutoare din toate partile. Ai multe idei frumoase si ar fi bine sa le fructifici. Te iluzionezi insa in ce privesti partenera/partenerul de viata. Starile traite in calatorie te pot schimba profund.

Balanta

Esti deschis/a la flirt si la trairi secrete. Te poti afilia unor grupuri sau unor proiecte cu planuri marete. Ai planuri de calatorie care iti consuma foarte mult timp. Nu este indicat sa faci analize medicale caci pot fi erori.

Scorpion

Relatia de cuplu iti poate afecta cariera. Cu prietenii este posibil sa ai diverse discutii contradictorii ce te pot macina pana la epuizare. Te simti blocat/a in planurile marete pe care le ai si nu le poti demara. Totusi nu este nimeni vinovat.

Sagetator

In sfarsit iti poti face planuri de calatorie si te poti plimba caci piedicile care te tineau pe loc s-au mai dat la o parte. Si bineinteles ca vei dori sa pleci cat mai departe. E nevoie de putina precautie totusi caci neprevazutul iti poate da planurile peste cap.

Capricorn

Copiii iti pot da toate planurile peste cap si te deranjeaza peste masura faptul ca nu te poti ocupa in voie de planurile tale. Ar fi momentul sa iti indrepti atentia si catre ei si catre fiinta iubita, pentru a mai uita de grijile materiale ce nu iti dau pace. 

Varsator

Este momentul unei schimbari in camin si in viata de cuplu. Simteai de mult acest lucru dar nu i-ai dat prea mare importante. Acum chiar sunt decizii importante de luat in acest sens.

Pesti

Starile tale confuze iti pot afecta viata de cuplu Poate ar fi bine sa lasi partenera/ul sa ia deciziile importante. Exista o nesiguranta financiara care te face sa oscilezi si sa renunti la anumite placeri.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: