Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop scorpion vara anului 2022. Te vei îmbarca în multe aventuri în viața ta amoroasă!

Horoscop scorpion vara anului 2022. Te vei îmbarca în multe aventuri în viața ta amoroasă!

Bărbatul Scorpion. Extrem de pasional, dar nu vrei să îl superi pentru că o să vezi ce e mai urât în el

Vei avea mai multă grijă de tine sau cel puțin așa ar trebui. Vara lui 2022 aduce surprize plăcute, dar și mai puțin plăcute, pentru toate semnele zodiacale. Lunile de vară vor fi aducătoare de schimbări pe toate planurile, pentru majoritatea semnelor zodiacale. Cea mai așteptată perioada a anului, vara, cu ale ei temperaturi ridicate – în termometre și în inimi deopotrivă – își lasă amprenta adânc în viețile tuturor. Află cum vei sta, în funcție de zodie, la capitolul dragoste, bani sau sănătate.

Vara lui 2022, plină de schimbări și provocări

Eliberează-ți copilul din tine, pentru că vine soarele! Asta ne transmit astrologii, pentru că indiferent de locul în care locuiți în lume, vara este întotdeauna un motiv pentru a privi partea bună a lucrurilor, iar horoscopul de vară 2022 o dovedește. Cald și radiind de viață, acest anotimp plin de viață este simbolul sărbătorii, al fertilității și al hranei, cel puțin atunci când îl privești din punct de vedere spiritual.

Horoscop scorpion pentru vara anului 2022

Nu ar strica să lucrezi la regimurile tale de autoîngrijire, mai ales că Venus activează cea mai publică zonă a hărții tale. Lumina reflectoarelor este a ta în acest sezon, fie că vrei sau nu, așa că asigură-te că simți că strălucești! Citește horoscopul complet al Scorpionului aici.

Dragoste

Te vei îmbarca în multe aventuri în viața ta amoroasă. De fapt, atunci când Jupiter își va uni forțele cu Neptun, la mijlocul lunii aprilie, este posibil să ai parte de o experiență romantică care să te facă să te simți mai magică decât orice ai trăit până acum.

Cu toate acestea, atunci când Mercur va staționa retrograd în a șaptea ta casă a parteneriatelor, de la sfârșitul lunii mai, conflictele pe care le-ai evitat ar putea să reapară. Într-o relație de lungă durată, este normal ca „scânteia” să se stingă – dar poți accepta faptul că reaprinderea ei necesită muncă?

Bani și carieră

Veți avea o imagine mai clară a obiectivelor dvs. profesionale odată ce Soarele vă va activa sectorul carierei, la sfârșitul lunii iulie. Acest lucru vă va umple de multă motivație, mai ales când vine vorba de dorința de a vă face un nume!

Sine

Înveți că o carieră prosperă este direct legată de o casă prosperă. Pe măsură ce Soarele formează o opoziție cu Saturn în jurul jumătății lunii august, s-ar putea să vă dați seama cât de important este să găsiți un echilibru între viața personală și cea profesională.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: