Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscop zilnic, miercuri, 29 aprilie. Racii au o zi grozavă, dar Scorpionii au ghinion

Horoscop zilnic, miercuri, 29 aprilie. Racii au o zi grozavă, dar Scorpionii au ghinion

Horoscop zilnic, miercuri, 29 aprilie

Horoscop 29 aprilie 2020. Previziuni pentru ziua de miercurii. Ce schimbări ar trebui să facă Taurii și cum vor trece Scorpionii peste greutăți. În schimb, Racii au o zi nemaipomenită! Citește previziunile complete pentru toate zodiile!

Află ce te așteaptă, miercuri, din punct de vedere astral, și ce înseamnă această zi pentru tine. Citește horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Horoscop zilnic, miercuri, 29 aprilie. Racii au o zi grozavă, Taurii trebuie să facă o schimbare

Berbec

Pentru Berbec, ziua de 29 aprilie vine cu una caldă, dar și una rece. Pot primi o veste bună sau pot câștiga o sumă de bani, dar până la finalul zilei se vor confrunta și cu anumite obstacole, care nu îi lasă să se bucure cu adevărat de succes.

Taur

Este momentul pentru o decizie mai dificilă, dar ar fi bine, după cum se zice, să taie răul de la rădăcină. Astfel că Taurii ar trebui să facă o schimbare importantă, fie în ce înseamnă rutina lor de zi cu zi, ori în ceva aspecte profesionale.

Gemeni

Simți o mare greutate pe umerii tăi și ești copleșit de responsabilități. Este posibil ca, după o perioadă mai grea, să ai nevoie de un respiro. Acordă-ți acest timp de relaxare, ba poate chiar ceri ajutorul persoanei iubite să petreceți o seară romantică și liniștitoare.

Rac

Ziua de 29 aprilie începe cum nu se poate mai bine pentru nativii din zodia Rac. Acest noroc se păstrează pe tot parcursul zilei, când întâlnesc oportunități rare de a-și rotunji veniturile, dar și de a participa la niște activități care le bucură sufletul.

Leu

Horoscop zilnic 29 aprilie. Prin ce trec Scorpionii

Fecioară

Nu ești chiar în cea mai bună formă, iar anumite discuții la locul de muncă îți strică starea de spirit complet! Nu asculta ce zice gura lumii și încearcă să te ghidezi după propria intuiție. Pe plan amoros, nativii Fecioară stau foarte bine, mai ales cei singuri!

Balanță

Ești un bun profesionist și reușești să duci la bun sfârșit ce ți-ai propus, în ciuda unor obstacole întâlnite pe drum. Astrele îți oferă inspirație și putere de concentrare. Ești și norocos pe plan financiar!

Scorpion

Printre nativii care au ghinion miercuri se numără și Scorpionii, care au parte de un eșec profesional. Frustrarea este atât de puternică, încât întreaga zi este compromisă. Putem vorbi și de pierderi financiare însemnate.

Săgetator

Vestea bună este că, începând cu luna mai, lucruri vor sta ceva mai bine. Vestea mai puțin bună este că ziua de 29 aprilie nu e tocmai ziua ta norocoasă. Ai parte de câteva lovituri de la oameni care nu te-ai fi așteptat să te trădeze.

Capricorn

O zi cu final nemaipoimenit. Reușești să duci la bun sfârșit ce îți propui, iar sentimentul de împlinire îți aduce o mare bucurie. Unde mai pui că nici cu banii nu stai rău, iar prietenii și familia îți sunt aproape!

Vărsător

Nu ai parte de o zi grozavă, însă nu ți se va întâmpla nimic notabil. Problema ta este rutina, nu reușești să te acomodezi cu ea și te simți inconfortabil și melancolic atunci când nu ai parte de aventură! Încearcă să găsești o activitate care să îți facă plăcere.

Pești

Stai foarte bine pe sectorul financiar, însă pe planul sănătății trebuie să fii foarte atent. Există risc de afecțiuni la stomac sau la rinichi. Ascultă cu mare atenție de semnele pe care ți le dă corpul tău!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: