Redactia.ro
Home » Monden » „I-a pus capac la coșciug.” Ce legătură are Maria Constantin cu moartea lui Marcel Toader

„I-a pus capac la coșciug.” Ce legătură are Maria Constantin cu moartea lui Marcel Toader

„I-a pus capac la coșciug.” Ce legătură are Maria Constantin cu moartea lui Marcel Toader

Iată ce legătură are Maria Constantin cu moartea lui Marcel Toader, fostul partener al acesteia de viață! Mircea N. Stoian a făcut dezvăluiri macabre din viața regretatului afacerist!

Ce legătură are Maria Constantin cu moartea lui Marcel Toader

Mircea N. Stoian, fostul coleg a lui Dan Capatos, a susținut cu vehemență că relațiile amoroase ale lui Marcel Toader sunt cele care „i-au pus capac la coșciug”, mai ales mariajul cu Maria Constantin. Acesta a explicat că Marcel Toader s-a înecat în vicii după despărțire și că a suferit de depresie din cauza declinului în afaceri:

„Mariajul lui cu Maria Constantin a fost cuiul de la coșciug, ea i-a pus capac la coșciug. Relația lor a fost toxică, la ”Ferma”, unde au participat împreună, încercau să păstreze aparențele. Să ne spună Maria, dacă are curaj, cum a fost în noaptea nunții? Eu știu, dintr-o sursă, și mi-a confirmat și Marcel, înainte de a muri. Din păcate, Marcel nu și-a găsit locul. Era într-o depresie profundă.

N-a știut să facă decât piscine și, pentru că nu a mai avut comenzi, iar Gabriela Cristea, penultima soție, i-a sărit în cap că i-a luat banii, afacerile nu au mai mers bine”a spus Mircea N. Stoian, despre depresia lui Marcel Toader, pentru playtech.

Maria Constantin l-a acuzat pe Marcel Toader de infidelitate

Maria Constantin a declarat în nenumărate rânduri că mariajul cu Marcel Toader a luat sfârșit din cauza infidelității acestuia. Aceasta se simțea neiubită și ignorată total:

„Nu mai contam, eu nu mai existam. Asta e cel mai dureros, atunci când partenerul tău trece pe lângă tine ca și când n-ai fi, nu mai există comunicare, apreciere. Te simți în plus, am considerat că, decât să fiu în plus, mai bine stau singură și cu siguranță. Dumnezeu a avut grijă și a pus ceva deoparte pentru mine. Eu am aflat prima când a murit și asta pentru că familia la care s-a întâmplat incidentul erau prieteni de-ai noștri. Ei m-au sunat imediat și mi-au cerut numărul băiatului lui. Am aflat într-un mesaj: «Maria, condoleanțe, Marcel a murit»! Cât a stat cu mine, Marcel nu se îngrijea foarte mult. Am avut o discuție cu el când m-am dus să-mi iau niște lucruri. Știam că nu are venituri în perioada respectivă, eu am împărțit cu el jumătate din bani. Cu băiatul lui nu am mai vorbit, mi-aș fi dorit să iau parte la înmormântare. Am trimis o coroană. Dacă ajung la Constanța o să merg să-i pun o lumânare”a povestit Maria Constantin în cadrul unui interviu, relatează kfetele.ro.

 

 

Sursa foto: libertatea.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: