Redactia.ro
Home » Monden » I-am făcut calculul! Câți bani va primi Andreea Tonciu din partea Pro TV, pentru numai o săptămână la Survivor 2024

I-am făcut calculul! Câți bani va primi Andreea Tonciu din partea Pro TV, pentru numai o săptămână la Survivor 2024

GALERIE FOTO (8) Andreea Tonciu eliminată

Prima săptămână din competiția Survivor All Stars s-a încheiat iar un membru din echipa Faimoșilor și-a luat adio de la marele premiu de 100.000 de euro. Andreea Tonciu este cea care a plecat acasă joi seară, după un meci pierdut împotriva Roxanei Nemeș.

Din păcate, Faimoșii au fost nevoiți să își ia adio încă din prima săptămână de la unul dintre coechipieri. Diva sezonului a plecat acasă cu lacrimi în ochi și multe regrete. Această eliminare nu a fost deloc o surpriză pentru telespectatori, deoarece nominalizările s-au făcut pe baza competențelor sportive.

Câți bani va primi Andreea Tonciu, după o săptămână la Survivor 2024

Chiar înainte de a începe prima ediție a competiției din Republica Dominicană, s-au aflat tarifele celor care au acceptat provocarea producătorilor de la Pro TV. Atunci s-a descoperit că Jador este cel mai bine plătit concurent din acest sezon, iar imediat după el este nimeni alta decât Andreea Tonciu.

Astfel, concurenta din acest sezon va pleca acasă cu 6.000 de euro în buzunar, dar și cu o experiență pe care nu o va uita prea curând. Pe lângă banii pe care îi va primi, aceasta va beneficia și de cazare și transport gratuite până în România.

Andreea Tonciu a pierdut în fața Roxanei Nemeș

Din păcate pentru Andreea Tonciu, competiția din Republica Dominicană s-a încheiat joi seară. Aceasta a fost nominalizarea colectivă a Faimoșilor, urmând ca alături de ea să se afle și Roxana Nemeș, nominalizată de TJ Miles, cel care a și purtat colanul imunității personale.

Jocul dintre cele două a fost unul curat, așa cum l-a catalogat chiar Daniel Pavel, moderatorul concursului sportiv. Din păcate, lipsa echilibrului a fost o mare problemă pentru Andreea, fiind nevoită să repete proba de mai multe ori, ca la final să piardă detașat.

„Sunt foarte dezamăgită pentru că am promis acasă că o să stau 3-4 săptămâni. Dacă Dumnezeu așa a vrut, plec acasă. Survivor All Stars mi-a schimbat viața, n-am trăit în viața mea ce am trăit aici și pentru mine este o experiență unică. La mine este greu cu adaptatul deoarece eu am o viață în care fac ce vreau, când vreau… Pentru mine a fost cel mai greu să dorm fără acoperiș și pat”, a fost prima declarație a Andreei Tonciu când a aflat că va pleca acasă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: