Redactia.ro
Home » Monden » I-am făcut calculul! Câți bani va primi Elena Ionescu din partea Pro TV, pentru numai două săptămâni la Survivor 2024

I-am făcut calculul! Câți bani va primi Elena Ionescu din partea Pro TV, pentru numai două săptămâni la Survivor 2024

GALERIE FOTO (3)

Cea de-a doua săptămână din competiția Survivor All Stars s-a încheiat și încă un membru din echipa Faimoșilor a plecat acasă. Așa cum era de așteptat, este vorba despre Elena Ionescu, ce a și fost văzută pe aeroportul din Germania întorcându-se acasă alături de Andreea Tonciu încă de săptămâna trecută.

Nominalizările au curs pe bandă rulantă seara trecută la Survivor All Stars, moment în care Roxana Nemeș a fost alegerea colectivă a Faimoșilor pentru a intra la duel. Aceștia au votat în funcție de competențele sportive, iar blondina nu a reușit să aducă niciun punct echipei, ceea ce a trimis-o inevitabil la duel.

Câți bani va primi Elena Ionescu, după o săptămână de Survivor 2024

Înainte de începerea competiției sportive din Republica Dominicană, au ieșit la iveală o serie de detalii cu privire la sumele pe care concurenții le-au cerut pentru a participa la Survivor. Pe atunci se dezvăluia că Jador este cel mai bine plătit Faimos, încasând pe săptămână în jur de 10.000 de euro. Imediat după el se afla Andreea Tonciu, eliminată săptămâna trecută, cu un onorariu de 6.000 de euro pe săptămână.

Astfel, restul concurenților ar primi din partea producătorilor de la Pro TV suma de 5.000 de euro pentru fiecare săptămână în care rezistă în jungla din Republica Dominicană. Acestea fiind spune, se pare că Elena Ionescu ar fi plecat săptămâna trecută acasă cu 10.000 de euro în plus în cont. Pe lângă banii pe care îi va primi, aceasta va beneficia și de cazare și transport gratuite până în România.

Elena Ionescu a pierdut în fața Roxanei Nemeș

Din păcate pentru Elena Ionescu, competiția la Survivor s-a încheiat joi seară, moment în care a pierdut în fața Roxanei nemeș. Cea din urmă a ajuns pentru a doua oară consecutiv la duel și a demonstrat multă îndemânare și dorință de a rămâne în competiție. În timp ce Nemeș a fost alegerea colectivă a echipei, Elena Ionescu a fost nominalizată de Jorge, cel care a și câștigat colanul de imunitate în această săptămână.

„Important este să fiți bine voi. Sunt bine. Mă bucur de experiență. Nu se așteaptă nimeni (n.r. să plece acasă). E totul bine. Eu mă bucur. Sunt sănătoasă, nu m-am accidentat. Am pentru ce să mă întorc acasă”, a spus Elena Ionescu, după ce a aflat că este eliminate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: