Redactia.ro
Home » Monden » Iancu Sterp a dezvăluit motivul real al neînțelegerilor dintre el și Maria Lungu. Ce se întâmplă la Survivor, de fapt

Iancu Sterp a dezvăluit motivul real al neînțelegerilor dintre el și Maria Lungu. Ce se întâmplă la Survivor, de fapt

După altercația cu Maria Lungu, Iancu Sterp a stârnit un val de antipatii, iar figura sa în emisiunea „Survivor” a fost percepută ca fiind misogină. Conflictul tensionat și replicile aspre dintre cei doi concurenți au alimentat discuții aprinse, iar fratele lui Culiță Sterp a simțit necesitatea de a da o explicație.

În ultima perioadă, Iancu Sterp și Maria Lungu au fost implicați în mai multe confruntări, devenind protagoniștii unor schimburi de cuvinte acidulate, care au consolidat imaginea „Faimosului” ca fiind un individ cu tendințe misogine.

Iancu Sterp și Maria Lungu sunt la cuțite

Pe lângă nemulțumirea față de presupusa „gură prea mare” a colegei sale, Iancu Sterp a subliniat și că nu o consideră pe Maria Lungu cea mai potrivită pentru traseu. În ciuda speculațiilor și a etichetării sale drept misogin, fratele lui Culiță Sterp a adoptat o atitudine surprinzătoare, hotărând să-și justifice comportamentul și să discute despre tensiunile cu Maria Lungu.

Confruntat cu acuzații că nu-și respectă colegele de echipă, „Războinicul” și-a început pledoaria remarcând că provine dintr-o familie în care a fost crescut alături de trei femei – mama și două surori mai mari – astfel încât iubirea și respectul pentru femei sunt insuflate în el.

Deși și-a exprimat punctul de vedere, el neagă vehement acuzațiile de misoginism sau de animozitate personală îndreptată împotriva Mariei Lungu. Mai degrabă, ceea ce îl neliniștește cel mai mult este lipsa de implicare a colegilor săi, indiferent de gen.

„Eu vreau să spun că am crescut într-o familie cu 3 femei, mama și cele două surori mai mari ale mele, pe care le iubesc din toată inima și le respect din toată inima și mi-am luat o iubită care se aseamănă în comportament, în limbaj, în gesturi, în absolut tot, cu surorile și mama mea, pentru că așa am fost crescut și așa mi-am dorit o iubită și așa am găsit, mulțumesc lui Dumnezeu.

Ele mă cunosc și știu ce caracter am și cât de mult respect femeile, pentru că noi, bărbații, nu știu ce ne-am face fără ele. N-am putea unii fără alții, așa ne-a lăsat Dumnezeu, bărbat și femeie. Indiferent dacă la mine în echipă, bărbat, femeie, dacă deranjezi verbal sau cu fapta încontinuu sau dacă faci abuz de chestia asta, eu trebuie să-ți atrag atenția, pentru că pe mine mă deranjezi și observ că îi deranjezi și pe colegii mei, cărora le este oarecum teamă să se certe, n-au chef să se certe. Nici eu n-am chef să mă cert”, a spus Iancu Sterp în timpul unei ediții a emisiunii Survivor All Stars.

Iancu Sterp, schimbare majoră la Survivor All Stars

Comportamentul lui Iancu Sterp nu a fost privit favorabil nici de către telespectatori. Fanii emisiunii au observat o schimbare în portretul „Războinicului” în acest sezon.

„Îmi plăcea de Iancu mult, dar sezonul asta e de nerecunoscut, vorbește prea mult și prost! Pe sportiv e bun, dar e păcat că îl strică gura!”/ „Păcat. Mi-am schimbat foarte mult părerea despre Iancu. E misogin, tiran și încrezut sub masca lui de bărbat serios. E foarte închistat…. nu-mi place deloc…auzi „când cei din tribul lui”./

„Rușine. Tot dă și în Jador, că vorbește mult și prost. Are tupeu și are aere mai mari decât o persoană cunoscută”/„Misogin care denigrează femeile și suferă de complexul lui Oedip, după cum spune chiar el, și-a luat o iubită care să semene cu mama lui”, sunt câteva dinte comentariile lăsate de telespectatorii emisiunii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: