Redactia.ro
Home » Monden » Iancu Sterp, necazuri cu mașina după Anul Nou. A fost nevoit să-și vandalizeze propriul vehicul

Iancu Sterp, necazuri cu mașina după Anul Nou. A fost nevoit să-și vandalizeze propriul vehicul

GALERIE FOTO (2)

Început de an plin de peripeții pentru Iancu Sterp, care nu și-a putut folosi propria mașină. Doi prieteni de-ai săi i-au rătăcit cheile, iar el a stat cu mașina în parcare și nu a putut să facă nimic. În cele din urmă a recurs la un gest disperat și și-a vandalizat propriul vehicul. Momentul a fost filmat, dar rezultatul nu a fost chiar cel dorit de fratele lui Culiță.

Iancu Sterp, necazuri cu mașina după Anul Nou. A fost nevoit să-și vandalizeze propriul vehicul

Anul 2022 a început cu peripeții pentru Iancu Sterp, care nu și-a putut folosi mașina săptămâni bune. Acest lucru s-a datorat prietenilor săi, care au rătăcit cheile vehiculului și în schimb le-au luat pe cele ale altui autoturism. Fratele lui Culiță a stat o lună să caute cheile bune alături de cei doi prieteni, dar în cele din urmă a cedat. Astfel, a fost nevoit să vină cu un plan de rezervă, care să-l ajute să urce la volanul mașinii sale.

”E în stare perfectă de funcționare, numai că zace aici de o lună, deoarece Dori și cu alt tovarăș de-ai mei mi-au pierdut cheia. Nu mai pot să merg cu el. Am venit în speranța să-l deblocăm cu altă cheie și în caz că n-o să putem, am luat și platforma.”, a declarat Iancu pentru internauți.

Cum nu avea de gând să renunțe, Iancu Sterp a recurs la un gest neașteptat, care îl va costa o sumă destul de frumoasă. A vrut cu orice preț să se urce la volan, așa că a făcut tot posibilul să-și atingă scopul. Când nimic nu a funcționat, a găsit o ultimă soluție: să spargă geamul cu o unealtă din fier.

Înarmat cu multă încredere, Iancu și-a vandalizat propriul vehicul. A spart geamul ca să se poată urca la volan, dar imediat a realizat că are un alt necaz. Din cauza temperaturilor scăzute, dar și a faptului că bolidul a stat nemișcat atât de mult timp, bateria n-a mai funcționat. Așa a ajuns fratele lui Culiță și cu geamul spart, și fără posibilitatea să-și conducă mașina.

„A spart geamul și nu merge, nu mai are baterie!”, spune unul dintre prietenii lui Iancu, în vlogul vedetei de pe Youtube.

În final, Iancu a ajuns să facă haz de necaz de pățania sa

Ca totul să fie complet, din peisaj ar mai fi lipsit polițiștii, care să-l fi acuzat pe Iancu că încearcă să-și fure propria mașină. Fratele lui Culiță Sterp a filmat întreaga întâmplare, dornic să împărtășească cu abonații săi de pe Youtube peripeția cu care și-a început anul 2022.

„Sper că n-am spart geamul degeaba. Dacă vine poliția acum, zice că vrea să furăm mașina. Săraca mașina asta prin câte a trecut…Dacă și după escapada asta mai merge, înseamnă că e mașină de ținut.”, a mai adăugat fratele lui Culiță Sterp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: