Redactia.ro
Home » Monden » Iancu Sterp s-a mutat cu iubita lui, Denisa. Au apărut deja primele probleme: „Am început cu stângul mutarea asta”

Iancu Sterp s-a mutat cu iubita lui, Denisa. Au apărut deja primele probleme: „Am început cu stângul mutarea asta”

GALERIE FOTO (2)

Iancu Sterp a făcut un pas important în relația lui cu Denisa Coțolan. Cei doi îndrăgostiți s-au mutat împreună și se așteptau ca lucrurile să decurgă bine încă de la început. Ei bine, n-a fost chiar așa.

Iancu Sterp s-a mutat cu iubita lui

Iancu Sterp și iubita lui, Denisa, și-au dus relația amoroasă la un alt nivel. Cei doi s-au mutat împreună, la Timișoara, acolo unde Denisa merge la facultate. Fratele lui Culiță Sterp vrea să petreacă cât mai mult timp cu partenera lui, pentru a vedea cum decurge povestea lor de iubire. Astfel, merge câteva zile acasă, la Mama Geta, câteva zile la Timișoara. Cei doi au ținut să le povestească internauților prin ce au trecut încă din prima zi în care s-au mutat împreună.

„Iancu Sterp: Noi ne-am mutat împreună, după cum se vede. Bine, când pot și eu mai merg și pe acasă, mai am treabă și pe acasă, așa că stau și eu cu ea cât pot aici. Și am venit cu mașina mea de data asta și ce credeți? Eu m-am trezit mai după ea, că eu nu sunt la școală și primesc poza asta de când m-am trezit, că a blocat niște bătrâni, a parcat în poartă: ‘Dacă o cunoaște cineva, să-i zică să vină să mute mașina, nu putem ieși de o oră din curte’. Era să o ridice (n.r. mașina), așa-i?

Denisa, iubita lui Iancu: Da, era și poliția acolo. Dar am scăpat.

Iancu Sterp: Dar ai primit amendă, așa-i?

Denisa, iubita lui Iancu: Am primit.

Iancu Sterp: Am început cu stângul mutarea asta la Timișoara, dar nu-i nimic, cum a zis și Denisa, dacă începem cu stângul, terminăm cu dreptul.”, au spus cei doi, în cadrul ultimului vlog postat pe canalul de Youtube al lui Iancu Sterp.

Iancu Sterp, despre relația cu Denisa Coțolan

Iancu Sterp și Denisa Coțolan și-au făcut relația publică, acum câteva săptămâni, însă puțini știu despre povestea lor de iubire începută pe băncile școlii. Fratele lui Culiță a dezvăluit recent, într-un interviu pentru WOWnews, că s-a îndrăgostit de actuala iubită încă de pe vremea când era în liceu, iar de atunci nu a mai putut să o uite.

„E poveste lungă. Povestea noastră e de opt ani, numai că nu ne știa nimeni, nu eram la TV. E din liceu, eu eram în clasa a X-a, ea a IX-a, eram mai copii, am fost atunci împreună, eram mai necopți la minte. După care am luat-o pe drumuri un pic separate, dar uite, dacă dragostea este adevărată și mare, până la urmă ne-am intersectat și suntem împreună acum. A fost singura fată de care am fost îndrăgostit și pe care am iubit-o și de aia niciodată nu mi-am putut lua gândul de la ea.

În perioada asta de 7-8 ani cât nu am avut relație, noi ne-am mai dat câte un mesaj, am mai vorbit pe ici, pe colo, aveam scânteia aia, iar acum ne-am mai maturizat și am decis să fim fericiți. Acum suntem bine. A venit din partea amândurora și natural. Acum vrem să recuperăm timpul pe care l-am pierdut.”, a spus Iancu Sterp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: